Actualitati in tratamentele anti COVID-19

Actualitati in tratamentele anti COVID-19

Ieri – 13 aprilie 2020, a fost publicata o importanta revizuire a tratamentelor farmacologice utilizate actualmente in COVID-19.

 

Pandemia COVID-19 reprezinta cea mai mare criza globala de sanatate publica a acestei generatii. Din acest motiv, viteza si volumul studiilor clinice lansate pentru a investiga potentialele terapii pentru COVID-19 scot in evidenta atat nevoia dar si capacitatea de a produce dovezi de inalta calitate chiar și în mijlocul unei pandemii. Din pacate, nici o terapie nu s-a dovedit cu adevarat eficienta pana in prezent. Puteti citi acest articol important, descarcandu-l din fisierul atasat!

Nota noastra: deoarece nu se poate predictiona cu precizie care dintre persoanele infectate pot ajunge in aceste situatie, cea mai buna varianta ar fi sa evitam pe cat se poate imbolnavirea. Pana in momentul in care imunitatea efectivelor sau un vaccin vor reusi sa limiteze posibilitatea contactelor cu eventualii purtatori de SARS-Cov2, consideram ca cea mai buna varianta complementara de a tine departe COVID-19 de noi este compusa din urmatoarea interventie de lifestyle:

 

Echipa Farmacia Oromoleculara

Sursa foto: jamanetwork.com

Descarcă fișiere:

Jama.sanders.2020

©2020 Farmacia Ortomoleculara. Toate drepturile rezervate! Site realizat de InMotion Media.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
× WhatsApp

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.