Aliatii tai vegetali in arderea grasimilor alimentare

Aliatii tai vegetali in arderea grasimilor alimentare

Acestea, desi sunt trucuri dietetice extrem de usor de pus in aplicare au un mare rasunet asupra capacitatii digestive de absorbtie a grasimilor si de stocare a lor in organism, INHIBANDU-LE. 

 

 Sfaturi nutritionale ortomoleculare pentru pierderea în greutate!

 

Cateva alimentele vegetale participa, atunci cand sunt consumate de-a lungul meselor, la stimulatrea arderii grasimilor abia ingerate. Astfel, acestea au posibilítate mult mai mica de a fi depozitate.

Dar care sunt acesti importante aliati vegetali? Astfel, conform medisite.fr avem:

 

Sparanghelul – bogat in vitaminele B6 si C, favorizeaza conversia titozinei in noradrenalina, neurotransmitator ce reduce foamea si previne deopozitarea grasimilor.

 

Varza – veritabil cocktail de componente ce promoveaza pierderea in greutate. Astfel, continutul in vitamina C, cobalt, zinc si magneziu impiedica absorbtia si stocarea grasimilor in tesutul adipos.

 

Telina – stimuleaza eliminarea grasimilor alimentare prin scaun.

 

Ardeii grasi (verzi, galbeni, rosii) – defavorizeaza absorbtia grasimilor alimentare scazand probabilitatea acestora de a ajunge din tubul digestiv in sange, limitand riscul de depozitare. Asemanator sparanghelului, stimuleaza si formarea noradrenalinei, impiedicand si pe aceasta cale refacerea rezervelor de grasime ale organismului.

 

Vinetele – sunt veritabile capcane de grasimi. Bogatia lor in fibre vegetale incetineste absorbtia digestiva agrasimilor ce are ca si consecinta reducerea transferului lor in sange.

 

Frunzele de Patrunjel – au virtuti laxative si detoxifiante.

 

Merele acrisoare – contin pectine, fibre solubile care isi maresc foarte mult volumul in contact cu apa, absorb si fixeaza – la nivel gastric – parte dintre grasimile ingerate scazandu-le astfel rata de absorbtie.

 

Faina din Tarate de ovaz ( https://www.farmaciaortomoleculara.ro/faina-din-tarate-de-ovaz-ecologica-bio-naturgreen-450g-p1387 ) – contine fibre solubile ce absorb si leaga grasimile ingerate, diminuindu-le drastic absorbtia. In acelasi timp au si un efect important in aparitia satietatii precoce. Presararea alimentelor cu aceasta faina sunt o garantie suplimentara pentru a slabi la cei care urmaresc diete hipocalorice prin reducerea cantitatii de grasimi sau zaharuri ingerate.

 

Acestea, desi sunt trucuri dietetice extrem de usor de pus in aplicare au un mare rasunet asupra capacitatii digestive de absorbtie a grasimilor si de stocare a lor in organism, INHIBANDU-LE.

 

 

Surse:

–          Le regime brule-graisses maigrissez grâce aux aliments brûleurs de graisses – de Claire Pinson, Poche Marabout, 2013.

–          8 aliments qui brûlent les graisseswww.medisite.fr

©2020 Farmacia Ortomoleculara. Toate drepturile rezervate! Site realizat de InMotion Media.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
× WhatsApp

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.