Andreea Marin este un model pentru toți admiratorii ei

Andreea Marin este un model pentru toți admiratorii ei

De când și-a schimbat stilul de viață, “Zâna” Andreea Marin este un model pentru toți admiratorii ei. De aceea, ea îi ține la curent cu tot ceea ce face și chiar… ce mănâncă.

 

Andreea Marin a postat pe Facebook un mesaj pentru fanii ei, care îi ascultă sfaturile întocmai.

“Bună dimineață! Iată ce frumoasă e iarbă de grâu de la fereastra mea. E plantată de mine în pământ organic, urmează să o tai, fac șapte porții, una o păstrez pentru a face sucul de azi, iar celelalte sunt păstrate până le vine rândul în congelator. Tema pentru acasă pentru cei ce prețuiesc viața și sănătatea: citiți despre beneficiile extraordinare ale sucului din iarbă de grâu. Un gând bun!”, a scris Andreea Marin pe Facebook.

 

Ce este iarba de grâu?

Sucul de grau verde incoltit – aliment sau spermedicament?! 2009

La sfârșitul anilor ’70, după studiul a cei peste 100 de compuși ortomoleculari nutrițional-activi existenți în grâul verde încolțit, Dr. Erp – Thomas (reputat cercetător în nutriția clinică) a lansat cu ocazia articolului „A New Concept in Diet” (din „Rising Sun Publication” – Boston/ SUA), ipoteza cum că iarba verde provenită din încolțirea grâului (grâul verde încolțit) reprezintă „alimentul perfect din punct de vedere micronutrițional”. Dr. Erp – Thomas susținea că, bagajul micronutrițional a 3 litri de suc de grâu verde încolțit organic este echivalent cu cel a peste 70 Kg de legume de grădină cultivate în condiții bio.

 

Potrivit Dr. Albu Horațiu, citat de farmaciaortomoleculara.ro, sucul de grîu verde încolțit beneficiază de o compoziție micronutrițională de invidiat. Astfel, în el se găsesc:

  • Numeroase minerale, între care, mai importante din punct de vedere cantitativ sunt: fierul, magneziul, calciul, potasiul, fosforul, clorul, sulful, zincul, manganul, cobaltul, cuprul și iodul.
  • Aminoacizi, antioxidanți, enzime și fitohormoni.
  • Vitamine dintre care, mai reprezentative cantitativ sunt: beta carotenii (mai bogați decât în morcov) ca și precursori ai vitaminei A, vitamine din grupul B (chiar și vitamina B17 sau amigdalina), vitaminele C (mai multă decât în citrice), E, K, D și PP.
  • Cantități impresionante de clorofilă.

 

Efectele benefice importante ale sucului de grâu verde încolțit s-au constatat și în:

  • cadrul curelor de depurare și dezintoxicare, în demersurile anti-aging (împotriva îmbătrânirii) și de reducere a greutății corporale din supraponderalitate și obezitate,
  • hematologie (deoarece preparatul stimulează eritrogeneza – formarea globulelor roșii în sânge)
  • susținerea nutrițională a sportivilor de performanță a alpiniștilor montani și a scufundătorilor (preparatul stimulează creșterea și menținerea la nivele sporite a numărului de eritrocite, a concentrației lor în hemoglobină, a hematocritului și a valorii hemoglobinemiei).
  • susținerea nutrițională a pacientului seropozitiv HIV sau cu SIDA și a celui cu leuconevraxie (scleroză multiplă/în plăci).
  • profilaxia cancerelor în general și a celui de parenchim pulmonar în special, prin diminuarea fibrozei pulmonare a fumătorilor și a celor care au suferi de TBC.
  • afecțiuni de mai mică gravitate precum: acneea, eczemele, tendința la infecții recidivante, tulburările de oxigenare cerebrală sau a altor țesuturi, afecținile hepatice, metabolice etc., unde sucul de grâu verde încolțit consumat regulat acționează impresionant.

Sursa: www.libertatea.ro


Mai mult:
http://www.libertatea.ro/detalii/articol/secretul-andreei-marin-uite-ce-bea-in-fiecare-zi-pentru-un-trup-de-invidiat-466976-1.html#ixzz3KdG81h2p

©2020 Farmacia Ortomoleculara. Toate drepturile rezervate! Site realizat de InMotion Media.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
× WhatsApp

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.