Astăzi se lansează ediția în limba română a Ghidului de Nutriție Oncologică pentru Pacienți

Oncologi, specialiști în nutriție și supraviețuitori cu cancer explică și răspund la întrebări despre NUTRI√à≈°IE ONCOLOGICĂ pentru PACIEN√à≈°I, cu ocazia lansării în limba română a ghidului ECPC.

 

Astăzi, la ora 17.00, într-un eveniment on-line, se lansează în România o ediție în limba română a Ghidului de Nutriție Oncologică Pentru Pacienți. Este o lucrare ce reprezintă un proiect al ECPA – European Cancer Patient Coalition.

Asa cum actualul Ghid ESPEN se adresează specialiștilor care îngrijesc d.p.d.v al intervenției de lifestyle și al nutriției clinice pacientul cu cancer, această concisă lucrare emisă de ECPA dorește să pună și la dispoziția acelui pacient care nu poate beneficia de sfaturile unui specialist, un set de îndrumări bazale, ce pot fi extrem de importante pe parcursul afecțiunii neoplazice.

Cu această ocazie specialiși în oncologie medicală, în oncologie moleculară și în onconutriție dar și supraviețuitori cu cancer vor explica dar vor și răspunde la unele întrebări despre NUTRI√à≈°IE ONCOLOGICĂ pentru PACIEN√à≈°I.

Daca vă doriți să participați la acest eveniment on-line, aveți informații aicihttps://www.facebook.com/events/793658641200748/?active_tab=discussion 

 

Echipa Farmacia Ortomoleculară

©2020 Farmacia Ortomoleculara. Toate drepturile rezervate! Site realizat de InMotion Media.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
× WhatsApp

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.