Atentie… joi seara, OMS a trecut in defensiva: “…noi n-am incurajat oamenii sa nu mai consume carne!”

Atentie... joi seara, OMS a trecut in defensiva: "...noi n-am incurajat oamenii sa nu mai consume carne!"

 

O proasta manageriere a comunicarii sau – putin credibil – un inceput de razboi intre OMS si multinationalele farma si alimentare. Greu de crezut!

 

 

Atentie… joi seara, OMS a trecut in defensiva: “…noi n-am incurajat oamenii sa nu mai consume carne!”

 

Bazandu-se pe circa 800 de studii si publicatii din ultimii 12 ani, CIRC (Centrul International pentru Cercetarea Cancerului) o agentie OMS, a clasificat carnurile procesate si in special mezelurile (indiferent ca provin din carne rosie sau alba) in categoría FACTORILOR CANCERIGENI PENTRU OM. In special din pricina aditivilor folositi!

Tot in aceeasi informare, OMS a incadrat si carnea rosie (intre care intra si cea de porc si vita) in categoría FACTORILOR PROBABIL CANCERIGENI PENTRU OM.

 

OMS vine acum  – la mai putin de 3 zile de la informarea initiala – si isi nuanteaza declaratiile: “…nu cerem oamenilor sa nu mai manance carne procesata ci doar indicam faptul ca reducerea consumului din aceste produse poate reduce riscul de cáncer colorectal…”.

 

Nota noastra: sunt foarte multe publicatiile din ultimii 12 ani care sustin “nuantarea” OMS. Insa nu intelegem felul in care a fost pusa problema luni. O proasta manageriere a comunicarii sau – putin credibil – un inceput de razboi intre OMS si multinationalele farma si alimentare. Greu de crezut!

 

 

© Farmacia Ortomoleculara. Acest articol este proprietatea A&A NATUROMEDICA BIO-DIETETIC GROUP SRL si va este prezentat de www.farmaciaortomoleculara.roArticolul poate fi reprodus sau postat de catre Dvs. atata vreme cat aceasta se face netrunchiat, afisand-se integral link-urile si denumirea site-ului nostru.

 

Surse: medisite.fr , observator.ro (foto) .

©2020 Farmacia Ortomoleculara. Toate drepturile rezervate! Site realizat de InMotion Media.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
× WhatsApp

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.