BLUE CAP – best seller mondial in tratamentul FARA CORTICOIZI a psoriazisului, matretii, dermatitei atopice si seboreeice

BLUE CAP - best seller mondial in tratamentul FARA CORTICOIZI a psoriazisului, matretii, dermatitei atopice si seboreeice

Efectele produselor din gama igieno-cosmetica BLUE CAP se bazeaza pe proprietatile specifice ale unei noi formule ale pirithionat-ului de zinc. Aceasta molecula actioneaza atat la suprafata, cat si in interiorul stratului cornos, reducandu-i proliferarea accelerata printr-un intens efect antiproliferativ citostatic. La acest mecanism principal de actiune se adauga si o importanta actiune antibacteriana impotriva unor microorganisme patogene, precum si o puternica actiune antifungica.

 

Nu este nimic mai rau decat sa observi fulgi albi pe haine, chiar daca nu ninge afara. Dar matreata este doar una dintre numeroasele probleme ale scalpului, care pe langa ca pot pune in pericol aspectul oricarei persoane, arata si importante dezechilibre ale starii de sanatate a intregului organism. Multi oameni experimenteaza probleme ale  pielii, scalpului si parului. Pielea si scalpul se pot inflama, inrosi, fisura si apoi descuama iar parul poate deveni tot mai subtire, cade excesiv, se rupe sau creste prea incet. Matreata si alte probleme ale sclapului dar si ale pielii neparoase pot provoca jena si disconfort.

 

Cele mai multe probleme ale scalpului conduc la inflamatie si proliferare locala ce in final duc la leziuni total inestetice ale scalpului si pierderea parului. Chiar daca ereditatea vine cu o anume componenta, cele mai multe afectiuni ale scalpului sunt conditionate de stilul de viata si de carentele si excesele alimentare. Malnutritia si rezistenta locala scazuta la infectii microbiene si fungice provoaca, de asemenea, alterari la nivelul scalpului si a intregii pieli. Din fericire, nu este nevoie sa suferim, intrucat medicina moderna are solutia pentru a mentine pielea si scalpul sanatoase cu ajutorul gamei de produse igieno-cosmetice BLUE CAP – sampon, gel de dus, crema si spray.

 

Cercet. Dr. Horatiu Albu, master in biologie moleculara, ne-a explicat parte din cauzele aparitiei afectiunilor scalpului precum si modalitatea extrem de facila de aplicat al acestor tratamentele speciale cu o eficienta dovedita clinic.

 

Cele mai intalnite probleme ale pielii si scalpului sunt xerozele precum:

Matreata. Aceasta poate fi enervanta atunci cand fulgii albi cad pe o camasa de culoare inchisa. Matreata este pur si simplu o acumulare a pielii moarte. Nu este transmisibila si nici periculoasa, dar poate crea o senzatie de mancarime deranjanta si semnalizeaza existenta unor tulburari interne cu oarecare potential de agravare odata cu avansul in etate. Matreata se controleaza prin spalarea parului la 2 – 3 zile cu Samponul BLUE CAP. Fiecare spalare are o anume metodologie!

 

Dermatita seboreica. Matreata poate reprezenta efectul unei forme usoare de dermatita seboreica. In cazurile mai severe, veti vedea o inrosire a pielii capului si o cantitate mare de sebum. Rezultatul este un aspect gras al parului, descuamare pielii si o senzatie de mancarime. Aceasta problema se poate extinde si la nivelul fetei sau a corpului, de aceea este bine sa fie tratata adecvat, prin folosirea mai multor produse din BLUE CAP – sampon, gel de dus, crema, spray. In functie de gravitatea, extindserea si localizarii leziunilor. Dar de obicei, samponul pentru scalp si crema pentru pielea corpului si fetei reusesc sa suprime simptomatologia.

 

Psoriazisul. Este cu adevarat o mare problema de tratament!Este o boala autoimuna grava in care pielea prolifereaza extrem de intens fapt care se traduce prin acumulari importante de scuame albe acumulate pe placarde inflamatorii rosii. Cazurile de gravitate usoara si medie aflate in puseu se trateaza foarte bine cu cu ajutorul BLUE CAP Spray iar intretinerea dintre pusee si reducerea probabilitatii reaparitiei lor se pot face cu produsele de intretinere BLUE CAP – sampon, crema, gel de dus. In multe cazuri, mai recurgem si la suplimentarea nutritionala cu Viusid in cursul puseelor sau Blue Cap capsule in perioadele de remisie.

 

Beneficiile tratamentului FARA CORTICOIZI cu BLUE CAP

Samponul BLUE CAP este deosebit de eficient in controlul dermatitei seboreeice, matretei si a altor xeroze cutanate ale scalpului care evolueaza cu descuamari, mancarimi, iritatii sau eritem. Este foarte util in mentinerea si consolidarea efectelor spray-ului BLUE CAP in tratamentul psoriazisului scalpului, precum si in prevenirea si diminuarea frecventei puseelor psoriazisului la acest nivel. Crema BLUE CAP este indicata pentru hidratarea puternica a pielii uscate, fisurate, scuamoase sau solzoase, asociata diverselor procese patologice. De asemenea, gelul de dus BLUE CAP este destinat igienei zilnice a pielii cu tendinte de psoriazis, dar si a celei afectat si de alte xeroze cutanate mai putin grave.

 

In cazul in care problemele scalpului sunt severe se recomanda Capsulele BLUE CAP, suplimentul alimentar micronutritional pe baza de extracte vegetale, aminoacizi, vitamine si minerale antioxidante destinat echilibrarii nutritionale speciale a organismului persoanelor cu tulburari ale pielii si scalpului de tip descuamativ si seboreeic de sine statatoare sau care survin in contextul anomaliilor in metabolismului glucidelor si a celorlalte metabolisme interconectate”, afirma dr. Horatiu Albu.

 

Efectele produselor din gama BLUE CAP se bazeaza pe proprietatile specifice ale unei noi formule ale pirithionat-ului de zinc. Aceasta molecula actioneaza atat la suprafata, cat si in interiorul stratului cornos, reducandu-i proliferarea accelerata printr-un intens efect antiproliferativ citostatic. La acest mecanism principal de actiune se adauga si o importanta actiune antibacteriana impotriva unor microorganisme patogene, precum si o puternica actiune antifungica.

 

Tratamentul BLUE CAP dureaza in functie de localizarea, extinderea si gravitatea problemelor, timp in care este indicat sa se utilizeze intreaga gama de produse (Blue Cap Spray pentru reducerea manifestarilor iar celelalte forme pentru consolidarea si mentinerea efectelor tratamentului cu Spray). Samponul, gelul de dus, crema, spray-ul si suplimentul BLUE CAP sunt deja disponibile in multe farmacii si magazine specializate, insa puteti sa le comandati online pe www.farmaciaortomoleculara.ro unde veti gasi informatii suplimentare, dar si intreaga gama de produse cu preturi promotionale incepand de la 47,99 lei Sprayul de 50 ml si 57,99 lei Samponul de 150 ml. Evident, exista si forme de prezentare mai mari, economice. Pentru informatii suplimentare sunati la  0721 328 509.

 

 

©2020 Farmacia Ortomoleculara. Toate drepturile rezervate! Site realizat de InMotion Media.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
× WhatsApp

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.