Cercetari experimentale spaniole au demonstrat ca un supliment nutritional incetineste dezvoltarea unor metastaze

Cercetari experimentale spaniole au demonstrat ca un supliment nutritional incetineste dezvoltarea unor metastaze

Mai nou – odata cu sosirea imuno-terapiei ca noua metoda de tratament promitatoare in tot mai multe cancere – ONCOXIN SOLUTIE ORALA a revenit in atentia a tot mai multi cercetatori si medici din domeniu.

 

 

Prestigioasa publicatie Oncology Reports (cu un factor de impact asupra specialistilor in domeniu cercetarii oncologice de 2.301 in anul 2014) a prezentat de curand un articol extrem de important.

 

Acesta, scris de un grup de reputati cercetatori spanioli, documenteaza si la nivelul laboratorului de cercetare bazala únele efectele ale suplimentului nutritional ONCOXIN SOLUTIE ORALA ce au fost observate – de-a lungul timpului – de multi dintre clinicienii care l-au folosit in sustinerea pacientilor lor.

Astfel, conform grupului de cercetare, administrarea de ONCOXIN SOLUTIE ORALA la modélele experimentale reprezentate de soarecii Balb/c inoculati cu metastaze hepatice de cáncer colorectal uman a condus la scaderea importanta a vitezei de crestere si dezvoltarii a acestor tipuri de metastaze.

 

ONCOXIN SOLUTIE ORALA este acelasi supliment nutritional despre care – in august anul trecut – reputata revista Nutrition and Cancer publica un articol al unui alt grup de la Universitatea din Salamanca cu titlul “Effect of Oncoxin Oral Solution in HER2 – Overexpressing Breast Cancer” care a facut o impresie excelenta, parca prefigurand cea mai noua aparitie (30 decembrie 2015) a Prof. J. Czeeniecki de la Pennsylvania University si care este pe cale sa faca mare valva.

Acest ultim articol ne arata faza avansata de cercetare a unui vaccin care restabileste sensibilitatea celulelor tumorale de cancer mamar HER2+ (Factor de Crestere Epidermoid Uman) la atacul imun al limfocotelor T. Tocmai acele limfocite a caror activitate este stimulata de ONCOXIN SOLUTIE ORALA!

 

Va mentionez ca, ONCOXIN SOLUTIE ORALA nu este vreo noua descoperire! El are deja confirmarea timpului, avand aproape 15 ani de prezenta pe piata europeana si americana. A fost proiectat ca si un preparat nutritional destinat echilibrarii micronutritionale si imunostimularii pacientilor cu cáncer insa, la timpul aparitiei sale, compozitia isi depasea vremurile si a ramas oarecum neinteleasa ca si mecanisme de actiune. Mai mult, nefacand parte din portofoliul unei mari multinationale farmaceutice ci din cel al unor laboratoare de cercetare, interesul promovarii si utilizarii sale de catre medici in clínica, pentru binele nutritional al pacientului oncologic, nu a fost de anvergura…

 

Mai nou – odata cu sosirea imuno-terapiei ca noua metoda de tratament promitatoare in tot mai multe cancere –  ONCOXIN SOLUTIE ORALA a revenit in atentia a tot mai multi cercetatori si medici din domeniu. Chiar daca nu se clasifica intre cele 3 mari tipuri de metode de imunoterapie anti-cancer (cu celule, cu citokine sau cu anticorpi monoclonali) ONCOXIN SOLUTIE ORALA, prin mecanisme inca neelucidate pe deplin, reuseste sa imbunatateasca rascunsul imunitar la agresiunea neoplazica, reprezentand astfel un adjuvant nutritional extrem de oportun si fara efecte secundare suplimentare la oricare dintre terapiile oncologice recunoscute actualmente (chirurgie, chimioterapie, radioterapie, interferono-terapie, etc.).

Acest ONCOXIN este un complex de micronutrienti (minerale, vitamine, amionoacizi si molecule extrase din cateva plante) care reuseste sa imbunatateasca capacitatea sistemului imunitar in lupta impotriva celulelor tumorale care, dupa cum cunoastem, au o mare capacitate de a eluda mecanismele de aparare imunologica.

Am o experienta de peste 14 ani cu el, inclusiv in coordonarea a cinci studii clinice si pot spune ca este un preparat care intotdeauna reuseste sa ma surprinda…Si vor veni vremuri si mai si!

 

Acest articol va este prezentat de  www.farmaciaortomoleculara.ro cu acordul autorului, Dr. Albu Horatiu.

 

©Albu Horațiu. Atenție! Acest text este scris de Dr. Albu Horațiu.Toate drepturile sunt rezervate! Este interzisă publicarea sau reproducerea integrală sau parțială, sub oricare forma (electronică, mecanică, fotocopiere, etc.) precum și transmiterea oricăror parți din această lucrare fară acordul explicit al autorului!

 

Dr. Albu Horatiu – Presedintele Societatii Romane de Medicina Ortomoleculara.

Master in Oncologia Molecular – CNIO/CEB/ESO

Asesor Cientifico en Departamento Cientifico – Laboratorios Catálysis s.l, Madrid.

Specialitati Medicina Adjuvanta si Complementara: Nutritie si Life Style (cod 31-012 OPMCA), Agenti Antioxidanti (cod 11-011 OPMCA), Terapii pt. cresterea imunitatii (cod 13-012 OPMCA), Megavitamine (cod 35-014 OPMCA), Suplimente Nutritionale (cod 38-014 OPMCA) – Clasificare O.M.S.(Legea 118/2007). Membru OPMCA, Medic Specialist,

dr.albu@naturomedica.ro .www.naturomedica.ro

 

Surse: http://www.catalysisnews.es/envios/2015/diciembre/8/publication-colon-cancer-oncoxin-2015.pdf, http://www.spandidos-publications.com/10.3892/or.2015.4486 , http://www.catalysisnews.es/envios/2015/septiembre/3/oncoxin-publicacion-mama-her2.pdf , http://www.uphs.upenn.edu/news/News_Releases/2015/12/czerniecki/

 

©2020 Farmacia Ortomoleculara. Toate drepturile rezervate! Site realizat de InMotion Media.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
× WhatsApp

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.