Cercetatorii australieni avertizeaza impotriva atacului acid pe care bauturile carbogazoase il dau asupra smaltului dentar! – 19.08.2014

Cercetatorii australieni avertizeaza impotriva atacului acid pe care bauturile carbogazoase il dau asupra smaltului dentar! - 19.08.2014

Toate bauturile carbogazoase deterioreaza dintii si conduc la reflux gastro-esofagian!

Potrivit cercetatorilor de la Universitatea din Adelaide (Australia), aceste bauturi vin cu o super-amenintare: atacul puternic acid asupra smaltului dintilor care aduce – într-un timp de mai puțin de 30 de secunde de la ingestie – daune pentru intreaga viata. Organismul nu le mai poate indrepta!

Potrivit Dr. Sarbin Ranjitkar, autor al studiului, nu trebuie sa mai credem ca periajul dentar mai poate proteja impotriva efectului bauturilor acide smaltului dentar. El a mai adăugat că această eroziune a smaltului este “inceputul” altor boli dentare importante.
Grupul de studiu recomandă limitarea consumului de bauturi carbogazoase si acide.

Sursa: medisite.fr

Atentie! Textele publicate pe acest site sunt proprietatea A&A Naturomedica Bio-dietetic Group srl. si nu pot fi reproduse, transmise, distribuite, publicate, integral sau partial fara acordul scris al detinatorului acestui site.

©2020 Farmacia Ortomoleculara. Toate drepturile rezervate! Site realizat de InMotion Media.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
× WhatsApp

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.