Conferinta îmunoterapia, Prezent si Viitor”

Conferinta îmunoterapia, Prezent si Viitor"

Ca speakeri invitati participa specialisti importanti, personalitati care au un cuvant greu de spus, fiecare in specialitatea lui. Astfel, printre cei care vor avea comunicari sau conferinte enumeram pe profesorii si doctorii Florin Mihaltan, Florin Bacanu, Michael Schenker, Raluca Forsea, Horatiu Albu, Sedat Turkan, Tudor Eliade Ciuleanu, Achimas-Cadariu Patriciu.

 

Incepand cu joi 27 iunie si incheindu-se duminica, la Hotelul Sport din Poiana Brasov va avea loc Conferinta “Imunoterapia, Prezent si Viitor”, organizata de Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer, condusa de domnul Cezar Irimia, figura remarcabila in apararea drepturilor pacientilor romani.

Anul acesta, conferinta se afla la a XIa editie care, isi  propune sa dezbata noutatile in terapia personalizata a pacientilor cu cancer, incepand de la diagnostic, trecand prin tratamentele tumoricide standard, prin cele targetate si cu accent al discutiilor pe imunoterapii, insa fara sa se neglijeze importanta in sustinerea acestor tratamente a unor metode complementare precum onco-nutritia si onco-psihologia.

Ca speakeri invitati, participa specialisti importanti. Personalitati care au un cuvant greu de spus, fiecare in specialitatea lui. Astfel, printre cei care vor avea comunicari sau conferinte enumeram pe profesorii si doctorii Florin Mihaltan, Florin Bacanu, Michael Schenker, Raluca Forsea, Horatiu Albu, Sedat Turkan, Tudor Eliade Ciuleanu, Achimas-Cadariu Patriciu.

Legat de nutritia oncologica, dorim sa semnalam conferinta de 60 de minute, cu tema “Dieta in Cancerele Colorectale”, sustinuta de Dr. Horatiu Albu, vineri 28 iunie de la ora 14.35.

 

 

©Farmacia Ortomoleculara

Echipa Farmacia Ortomoleculara

 

Descarcă fișiere:

Program Conferinta XI FABC

©2020 Farmacia Ortomoleculara. Toate drepturile rezervate! Site realizat de InMotion Media.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
× WhatsApp

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.