Configurati regimul pacientului Dvs!

Configurati regimul pacientului Dvs!

 3 PASI simpli in alegerea unei game largi de alimentele functionale si dietetice premium perfect adaptate necesitatilor dietetice si nutritionale ale pacientilor Dvs.!

 

 

PASUL 1

  • Formulati-va recomandarile pentru regimul  igieno-dietetic al pacientului Dvs. (Pentru exemplu, in cazul unui pacient cu un anumit grad de Insuficienta Renala Cronica regimul indicat de medic va fi HIPOSODAT – adica SARAC in SODIU – si HIPOPROTEIC – adica SARAC in PROTEINE).

 

 

PASUL 2

  • Faceti click AICI !
  • Se va deschide lista cu cele mai uzuale 33 Indicatii Dietetice prescrise – conventional – de medicii alopati din Romania si tarile europene. Din aceasta lista de 33 de Indicatii Dietetice, alegeti-o (dati click) pe prima care o considerati necesara pacientului Dvs. Selectati-le apoi si pe cele care va mai intereseaza!
  • Astfel, prin instituirea filtrelor corespunzatoare, se elimina produsele de pe site care nu corespund TUTUROR INDICATIILOR SELECTATE! Acum, puteti sa comandati exact ceea ce va este necesar din punctul de vedere al regimurilor alimentare medical conventional!

 

PASUL 3

  • Trimiteti pacientului Dvs. link-ul cu selectia construita de Dvs. El isi va achizitiona produsele ce ii sunt trebuincioase!
  • NU UITATI SA II TRANSMITETI SI “CODUL DE DISCOUNT DE 5%” PE CARE O VA OBTINE DACA ARE PRESCRIPTIA Dvs. Evident, codul i-l puteti inmana si la consultatie. 

 

ATENTIE!

DACA SUNTETI MEDIC , DIETETICIAN, NUTRITIONIST SAU PRACTICANT DE TERAPII COMPLEMENTARE SAU ALTERNATIVE CU ACREDITARILE LEGALE OBTINUTE (membrii ai Colegiului Medicilor, Ordinului Practicantilor de Terapii Complementare si Alternative, Colegiul Dieteticienilor.) SI NU AVETI UN “cod de discount de 5%” TRANSFERABIL PACIENTILOR DVS., VA RUGAM SA NE CONTACTATI LA office@naturomedica.ro PENTRU A NE SOLICITA INTRAREA IN POSESIA LUI!

 

Succes!

©2020 Farmacia Ortomoleculara. Toate drepturile rezervate! Site realizat de InMotion Media.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
× WhatsApp

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.