Cursuri de Nutritie Ortomoleculara si Integrativa

De maine – 7 mai 2018 – se vor desfasura pe parcursul urmatoarelor doua saptamani, cele doua Sesiuni Pilot din “Cursurile de Nutritie Ortomoleculara si Integrativa” pe care Societatea Româna de Medicina Ortomoleculara le va organiza cu ajutorul partenerilor sai.

A sosit si timpul acestor evenimente pilot care prefigureaza importantul proiect ce va debuta la sfîrsitul acestei toamne!

 

Astfel, de maine 7 mai 2018 vor incepe si se vor desfasura pe parcursul urmatoarelor doua saptamani, cele doua Sesiuni Pilot din “Cursurile de Nutritie Ortomoleculara si Integrativa” pe care Societatea Româna de Medicina Ortomoleculara le va organiza cu ajutorul partenerilor sai.

 

Fiecare dintre cele cinci zile ale celor două Sesiuni Pilot (de luni pană vineri ale fiecărei săptămâni) vor fi pline, interesante și vor consta din:

 

Modul„Teoretic” – cu doua zile de cursuri cu pana la 6 ore/zi – in care cursantii vor studia:

 

Ziua 1a

 •   Istoric, concepte si cele 2 principii ale Nutritiei Ortomoleculare.
 • Rolurile nutrientilor (exemplificare Vitamina D).
 • Simptomatologia carentelor celor mai importanti micronutrienti utilizati in suplimentarea nutritionala din dietoterapia ortomoleculara.
 • Cele 4 „principale tendinte” din Nutritia Ortomoleculara.
 • Puncte cheie ale interventiei de life-style in Sindromul Metabolic.
 • Protocolul nutritional integrativ in constructia regimului igieno-dietetic din Sindromul Metabolic.

 

Ziua 2a

 • Bazele moleculare pro- si anti- carcinogenetice ale dietei.
 • Micronutrienti cu efecte bine documentate stiintific in cancer.
 • Ghidurile si recomandarile actuale ale ESPEN pentru nutritia pacientilor cu cancer.
 • Protocolul intervenției nutritionale integrative la pacientul oncologic. Bazele stiintifice ale protocolului din Centrul Nostru.

 

Modul „Practic” – cu doua zile in care cursantii vor:

 • Asista la cateva consultatii de dietetica, nutritie integrativa si ortomoleculara la unul dintre centrele medicale partenere.
 • Participa interactiv sub indrumarea Coordonatorului acestor cursuri – Dr. Horatiu Albu – la consilierea unui pacient, caz selectionat din tematica teoretica prezentata.

 

Modul „Consolidare” – cu o zi (vineri) in care cursantii:

 • Isi vor prezena acumularile din zilele anterioare in cadrul unei participari la o lucrare individuala, de grup sau colectiva (prezentare de caz / scurt test scris / macheta de poster / macheta de scurt articol).
 • Se vor trage concluziile si se vor discuta potentialele cai de colaborare astfel incat, de cunostiintele dobandite si aprofundate de catre fiecare cursant pe perioada prezentei sesiuni, sa beneficieze cat mai multi pacienti.
 • Mic protocol de despartire cu inmanarea diplomelor.

 

Coordonatorul cursului este Dr. Horatiu Albu.

 

Cursurile NU se adreseaza numai medicilor!

Cursurile nu sunt și nu vor fi aducatoare de puncte EMC!

 

Deoarece in cadrul Sesiunilor saptamanale ce vor avea loc din toamna (dupa modelul celor ce vor avea loc in urmatoarele doua saptamani) dorim sa selectionam cursantii cu cele mai bune aptitudini si sa ne concentram intens asupra pregatirii lor, LOCURILE VOR FI EXTREM DE LIMIATE (maximum 4 cursanti pe sesiune). De aceea ne rezervam dreptul de a face o selectie extrem de stricta a aspirantilor.

 

Atat pentru aceia dintre dumneavoastra care doresc sa urmeze cursurile in acest format (Modul „Teoretic” + „Practic” + „Consolidare”) dar si pentru cei care le doresc doar in formatul de Modul „Teoretic” (disponibil si acesta din toamna cu un maximum de 25 cursanti la fiecare Curs), va rugam sa luati legatura prin e-mail cu noi pentru inscrierea pe lista doritorilor.

Oricare alte amanunte ne puteti intreba tot prin e-mail.

 

Va rugam sa ne contactati accesand urmatorul link: http://www.srmo.ro/contact.php

 

SRMO

©2020 Farmacia Ortomoleculara. Toate drepturile rezervate! Site realizat de InMotion Media.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
× WhatsApp

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.