Farmacologia, Imunologia, Micronutritia si Nanofarmacologia intr-un protocol de tratament integrativ al COVID-19

Farmacologia, Imunologia, Micronutritia si Nanofarmacologia intr-un protocol de tratament integrativ al COVID-19

Interventii farmacologice si nano-farmacologice, imunologice, transfuzionale si micronutritionale, asociate intr-o maniera integrativa admirabila pentru pacientii COVID-19 ai unor centre medicale private columbiene de top. 

Columbia este cunoscută pentru calitatea și accesibilitatea înaltă a serviciilor medicale. Orașele mari, precum Medellín si Bogotá  sunt dotate cu clinici ultramoderne, cu personal calificat și tehnologii de ultimă generatie, la care multe dintre tarile Est-Europene nici nu viseaza. O.M.S a plasat Columbia pe locul 22 din lume ca si calitatea si adresabilitatea serviciilor de sanatate, ceea ce inseamna ca intrece pe cele din SUA sau Canada spre exemplu si a plasat-o in fruntea tarilor latino-americane. La fiecare columbian care munceste, statul opreste pentru sanatate 12% din venituri iar pentru o polita suplimentara lunara de 200 USD care nu este limitata, nu este discriminata de varsta sau de starea de sanatate preexistenta incheierii ei si poate fi utilizata – prin reciprocitate – si in calatoriile din alte tari latino-americane, poti avea accest la centrele private de top.

Pentru ca intr-un astfel de centru de top din Bogota avem prieteni cu istoric de studiu comun si pentru ca beneficiez de o buna interelatie stiintifica care se pastreaza de mai bine de un deceniu, ma aflu in posibilitatea de a va pune la dispozitie, un protocol utilizat de ei in tratament COVID-19. Poate este de ajutor si inspirational pentru multi dintre cei care imi mai urmaresc interventiile.

 

Dr. Horatiu Albu – Consilier Stiintific

Asesor Cientifico en Departamento Cientifico – Laboratorios Catálysis s.l, Madrid

Oncologie Moleculara – C.N.I.O Madrid / Centro de Estudios Biosanitarios – Madrid/ESO

Vicepreședinte APCMC – Asociața Pentru Combaterea Malnutritiei in Cancer

©2020 Farmacia Ortomoleculara. Toate drepturile rezervate! Site realizat de InMotion Media.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
× WhatsApp

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.