Iohannis analizeaza serios propunerea PSD. Vezi cine mai este in carti!

Iohannis analizeaza serios propunerea PSD. Vezi cine mai este in carti!

Presedintele Romaniei, Domnul Klaus Iohannis va nominaliza un premier desemnat cu constituirea noului executiv in zilele imediat urmatoare Craciunului.

 

Presedintele Klaus Iohannis va nominaliza in urmatoarele zile premierul desemnat cu constituirea noului executiv.

 

 

In urma unei analize facute de surse pozitionate in apropierea Palatului Cotroceni dar si a Patriarhului BOR, ne-a fost relevat faptul ca este cel mai probabil ca Presedintele sa numeasca un premier apropiat / membru al majoritatii parlamentare PSD+ALDE+UDMR coagulata in urma Alegerilor Parlamentare din 11 decembrie. Nu este necunoscuta insa si nici de neluat in seama pozitia BOR care “si-ar dori un premier roman si ortodox”.

 

Sursa noastra subliniaza totusi faptul ca exista foarte mari sanse  ca desemnarea facuta de Presedintele Romaniei sa nu aduca in prim-planul politic persoana propusa de Domnul Liviu Dragnea si anume Doamna Sevil Shhaiden, presedintele preferand o persoana cu mult mai multa vizibilitate si experienta politica.

 

Cu ocazia acestei noutati, va rugam sa primiti urarea de “Craciun Fesricit si Linistit” din partea echipei Farmacia Ortomoleculara! Avem nevoie, deoarece evenimente importante se pare ca vor urma pe scena politica romaneasca! 

 

Speram ca numirea, oricare ar fi ea, sa se faca cu mare raspundere si sa tina cont atat de nevoile Romaniei cat si contextul regional si mondial actual!

 

Potrivit analizei facute de sursa noastra, sansele cele mai mari de nominalizare si care ar putea fi votata de cat mai multi membri ai noului Parlament – ceea ce ar asigura o stabilitate buna si cat mai lunga a executivului – ar fi cel putin la ora actuala in viziunea Presedintelui Iohannis, Domnul Vasile Dancu, importanta personalitate PSD si fost Vicepremier in Guvernul Ciolos.

 

Va dorim Sarbatori fericite!

©2020 Farmacia Ortomoleculara. Toate drepturile rezervate! Site realizat de InMotion Media.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
× WhatsApp

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.