Medicina complementara sau terapiile alternative in tratamentul cancerului?

Medicina complementara sau terapiile alternative in tratamentul cancerului?

Indicii pentru a obtine un raspuns am putea gasi oare in articolul scris de Dr. Howard (Jack) West pe Jama Oncology Patient Page din Jama Oncology Journal 2018, Vol. 4, No.1?

 

Asociat la tratamentul conventional al cancerului (chirurgie, radioterapie, chimioterapie, imunoterapie, etc.) tot mai multi medici si pacienti recurg la mijloace de complementare ale acestor tratamente apeland la dietetica, micronutritie, psihoterapie si schimbarea stilului de viata. Acestea si-au dovedit stiintific utilitatea si chiar daca inca nu intra uzual in terapia pacientului cu cancer reprezinta un adaos adecvat atat timp cat pacientul constientizeaza faptul ca metodele sunt doar adjuvante in sustinerea protocolului terapeutic multimodal oncologic.

Oare terapiile de Medicina Alternativa – cele care se doresc a inlocui tratamentul standard al cancerului – pot avea cu adevarat un rasunet pozitiv asupra starii pacientului oncologic?! Indicii pentru a obtine un raspuns am putea gasi oare in articolul scris de Dr. Howard (Jack) West pe Jama Oncology Patient Page din Jama Oncology Journal 2018, Vol. 4, No.1?

 

Surse: Jama Oncology Journal 2018, Vol. 4, No.1 

©Farmacia Ortomoleculara

Echipa Farmacia Ortomoleculara

 

Descarcă fișiere:

Jama Oncol Patient Page

©2020 Farmacia Ortomoleculara. Toate drepturile rezervate! Site realizat de InMotion Media.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
× WhatsApp

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.