Nutritie Integrativa si Ortomoleculara cu Dr. Horatiu Albu

V-ati gandit vreodata ca cele mai multe dintre afeciunile de care suferiti sau veti suferi precum si raspunsul lor nu totdeauna satisfacator la tratamentul medical se datoreaza si unor degradari ale functiei si structurii diverselor organe si tesuturi care de-a lungul timpului nu si-au primit cantitatile corecte din nutrientii cu care au fost „proiectate” de natura sa functioneze? Meditati la acest lucru si … actionati!” – Dr. Albu Horatiu

 

In cadrul consultatiilor de Nutritie/ Medicina Ortomoleculara, Nutritie Integrativa si Diete Speciale, dr. Albu abordeaza – in functie de necesitatile pacientului – elemente din urmatoarele specialitati Conform Clasificarilor O.M.S (Organizatia Mondiala a Sanatatii):

  • Diete, nutritie, stil de viata
  • Schimbarea Stilului de Viata – Life Style
  • Megavitamine
  • Suplimente nutritionale
  • Agenti antioxidanti
  • Terapii pentru crestera imunitatii

(toate aceste specialitati sunt reglementate in Romania de LEGEA 118 din 02.05.2007 privind organizarea si functionarea activitatilor si practicilor de medicina complementara / alternativa).

 

Un C.V. relativ actualizat al Dr. Horatiu Albu gasiti aici

 

Consultatiile Dr. Horatiu Albu au loc la cele trei Centre Medicale Partenere. Lista lor precum si preturile le gasiti in documentul atasat mai jos.

Pentru oricare intrebari legate de acest subiect sunati la 0722.327.435 (de luni pana vineri, orele 9.00 – 18.00) fie scrieti la dr.albu@naturomedica.ro !

 

©2020 Farmacia Ortomoleculara. Toate drepturile rezervate! Site realizat de InMotion Media.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
× WhatsApp

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.