Nutritie Oncologica – Onconutritie cu Dr. Horatiu Albu

Nutritie Oncologica - Onconutritie cu Dr. Horatiu Albu

De cele mai multe ori, aspectul nutritional este neglijat de catre medicul practicant oncolog pe intreaga perioada de colaborare cu pacientul, ceea ce poate avea ca si consecinte ajungerea mult mai rapida a pacientului la malnutritie, sarcopenie si pre-casexie sau la dramaticele situatii de casexie si casexie refractara – stari in care utilizarea alimentelor obisnuite nu mai aduce beneficii si care evolueaza cu un prognostic vital extrem de prost (ESPEN guidelines on nutrition in cancer patients. Jann Arends et al. Clinical Nutrition 2016).

 

In cadrul acestor consultatii de Nutritie Oncologica se asigura consilierea pacientilor si/sau apartinatorilor pentru fiecare dintre etapele dietetice  care apar in viata unui pacient  oncologic precum si monitorizarea compozitiei corporale prin bioimpedanta profesionala, atunci cand este cazul.

Consilierea initiala in limba romana de Nutritie Oncologica se poate face de catre Dr. Albu, cu programare.

Consilierea initiala in limbile engleza/ spaniola/ rusa se poate face doar la Centrul de Dietetica, Onconutriție si Medicina Complementara „Dr. ALBU” .

Consultatiile de control de Nutritie Oncologica care necesita analizarea compozitiei corporale cu aparate acreditate medical sau prezenta specialistului dietetician se fac doar la  Centrul de Dietetica, Onconutriție si Medicina Complementara „Dr. ALBU”. Aparatura necesara si dieteticianul specialist nefiind disponibile la celelalte doua centre medicale.

 

Un C.V. relativ actualizat al Dr. Horatiu Albu gasiti aici.

Pentru oricare intrebari legate de acest subiect sunati la 0722.327.435 (de luni pana vineri, orele 9.00-18.00) fie scrieti la dr.albu@naturomedica.ro !

©2020 Farmacia Ortomoleculara. Toate drepturile rezervate! Site realizat de InMotion Media.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
× WhatsApp

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.