Stiati ca … 2 lingurite cu varf de pulberea de fruct de baobab pot fi extrem de utile in dietele destinate pierderilor in greutate si a celor pentru combaterea disbiozelor intestinale?!

Stiati ca ... 2 lingurite cu varf de pulberea de fruct de baobab pot fi extrem de utile in dietele destinate pierderilor in greutate si a celor pentru combaterea disbiozelor intestinale?!

” … cea mai frecventa utilizare pentru pulberea din fruct de baobab o dam in perioada regimurilor hipocalorice ale persoanelor care isi doresc pierdere in greutate prin reducerea depozitelor de tesut adipos. Bogatia in fibre si pectine ale Bio NaturGreen – EXPERIENCE – Pulbere din Fructe de Baobab aduce rapid o senzatie de satietate pentru un timp indelungat…”

 

 

Multe persoane se adreseaza Centrului nostru pentru a pierde kilogramele excedentare, adaugate de-a lungul timpului. Multi dintre cei cu probleme in gestionarea greutatii sufera si de un grad mai mare sau mai mic de disbioza intestinala. Tocmai aceste persoane sunt si candidatii ideali pentru a le fi introdusa in alimentatia de pe perioada de scadere in greutate cate 2 lingurite de pulbere de Bio NaturGreen – EXPERIENCE – Pulbere din Fructe de Baobab, Ecologica.

Pulberea de fruct de baobab, desi folosita in Africa dintotdeauna, a fost avizata ca fiind sigura pentru consumul europenilor abia in 2008. De atunci, consumul ei este in crestere, considerandu-se a avea proprietati importante in mentinerea si restabilirea sanatatii.

Baobabul da un fruct care concentreaza in pulpa sa o cantitate exrem de importanta de fito-nutrienti cu capacitati antioxidante, precum variante naturale de vitamina C si carotenoizi. Pe langa acestia, o pulbere de buna calitate de fruct de baobab, precum cea de la Bio NaturGreen, vine si cu o bogatie de alti micronutrienti, fiind chiar considerata o sursa de vitamine B1, B3 si B6, calciu, magneziu, potasiu precum si de fibre si pectine.

Pulberea de fruct de baobab vine cu multe proprietati interesante, dar vom enumera doar pe acelea pentru care noi il prescriem in unele diete. Astfel:

 

–        multe persoane sufera concomitent de carente de fier si de fibre. Acestora le indicam introducerea in dieta a acestei pulberi, avand proprietatea certificata de a facilita absorbtia fierului la nivel intestinal. 

–        persoanelor care se vor expune mult la soare sau vor merge la solar, le recomandam – pentru o mai buna protectie anti-age a pielii – imbogatirea dietei cu cate o lingurita cu varf de pulbere de fruct de baobab si una de Urucum.

–        pentru multe dintre persoanele aflate in conditiile patologice care nu le permit utilizarea de alimete vegetale voluminoase, care sa le aduca cantitatile necesare de fibre, indicam introducerea in alimentatia orala sau in compozitia pentru sonda unele cantitati din pulberea de baobab, deoarece – pe langa compozitia micronutritionala interesanta – ea vine cu aproape 50% din greutateal sub forma de fibre. Acestea au rol atat in mentinerea unei bune peristaltici intestinale cat si unul important prebiotic, participand la selectionarea, stimularea cresterii si activitatii microflorei bacteriene intestinale benefice.

–        tot pentru aportul exceptional de fibre in volume mici, le recomandam si gravidelor.

 

–        cea mai frecventa utilizare pentru pulberea din fruct de baobab o dam insa in perioada regimurilor hipocalorice ale persoanelor care isi doresc pierdere in greutate prin reducerea depozitelor de tesut adipos. Bogatia in fibre si pectine ale Bio NaturGreen – EXPERIENCE – Pulbere din Fructe de Baobab aduce rapid o senzatie de satietate pentru un timp indelungat.

 

Ca si o esenta a observatiilor efectuate in Centrul nostru in ultimele luni, incepem sa credem cu tarie faptul ca introducerea in dieta a cate 10 – 12g /zi din aceasta pulbere de fruct de baobab scade senzatia de foame, ajuta la mentinerea sanatatii tractului digestiv si poate reduce nivelul colesterolului total si LDL.

Nutritionist Dietetician Lorena Crisan – Centrul de Dietetica, Nutritie Integrativa si Medicina Complementara “Dr. ALBU”

 

Nota Administrator: Bio NaturGreen – EXPERIENCE – Pulbere din fructe de BAOBAB, ecologica si Bio NaturGreen – EXPERIENCE – Pulbere din seminte de URUCUM, ecologica se pot comanda pe site-ul nostru. 

©2020 Farmacia Ortomoleculara. Toate drepturile rezervate! Site realizat de InMotion Media.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
× WhatsApp

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.