Stiati ca… aceasta metoda medicala clasica va poate ajuta sa va salvati viata in caz de COVID-19?!

Stiati ca... aceasta metoda medicala clasica va poate ajuta sa va salvati viata in caz de COVID-19?!

Aceste informatii pot sa va fie extrem de utile si chiar – la un moment dat – sa va poata salva viata in contextul actualei epidemii COVID-19.

 

In cazurile moderate si severe de COVID-19 pot apare anumite tipuri de excretii si infiltrate pulmonare care diminueaza foarte tare capacitatea pecientului de a isi obtine oxigenul necesar, prin respiratie, din aerul ambiental. Daca lucrurile avanseaza, pacientul respectiv va avea nevoie de suport ventilator mecanic intr-o unitate de Terapie Intensiva.

Exista o metoda veche denumita DRENAJ POSTURAL, care prin anumite manevre si cu ajutorul gravitatiei, poate creste eliminarea excretiilor din tractul respirator ceea ce este deosebit de important pentru îmbunătățirea situatiei pacientului. Persoanele care au nevoie de o imbunatatire a eliberarii anumitor campuri pulmonare de excretii, sectetii, mucozitati, infiltrate etc. (inclusiv anumiti pacienti cu COVID-19) ar trebui sa primeasca educatia necesara astfel incat sa se aseze singuri in anumite pozitii care sa permita gravitatiei sa ajute la scurgerea excretiilor din lobii sau segmentele pulmonare afectate.

Acest procedeu, denumit in limbaj medical DRENAJ POSTURAL, il puteti vedea bine descris, facand click AICI. Din meniu, puteti seta subtitrarea in limba Romana!

Nota noastra: deoarece nu se poate predictiona cu precizie care dintre persoanele infectate pot ajunge in aceasta situatie, cea mai buna varianta ar fi sa evitam pe cat se poate imbolnavirea. Pana in momentul in care imunitatea efectivelor sau un vaccin vor reusi sa limiteze posibilitatea contactelor cu eventualii purtatori de SARS-Cov2, consideram ca cea mai buna varianta complementara de a tine departe COVID-19 de noi este compusa din urmatoarea interventie de lifestyle:

 

Echipa Farmacia Oromoleculara

Sursa foto: healthline.com

©2020 Farmacia Ortomoleculara. Toate drepturile rezervate! Site realizat de InMotion Media.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
× WhatsApp

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.