Stiati ca…acest aliment este remediul magic pentru constipatie atat la adult cat si la copil?!

 

…este ieftin si-i disponibil in farmaciile si magazinele specializate din Romania. El se introduce in dieta cate 125 ml la 1 – 2 zile, combatand eficient toate tipurile de constipatie si fara efecte secundare chiar in utilizari extrem de indelungate.

 

 

Stiati ca…acest aliment este remediul magic pentru constipatie atat la adult cat si la copil?!

 

Un aliment cu totul surprinzator! Sucul de prune uscate, atunci cand este preparat asa cum trebuie, poate deveni un exceptional aliment functional. Privit chiar sumar, el vine cu únele proprietati importante precum:

 

  • Efect laxativ imbunatatind tranzitul intestinal al tuturor acelora cu tendinta la constipatie. Aceasta proprietate se datoreaza in mare masura bogatiei in fibre alimentare solubile si insolubile dar si continutului natural in sorbitol si difenilsatina, compusi cu bune proprietati laxative. Deoarece un vine cu efecte negative pe perioade oricat de lungi, el poate fi utilizat si de catre copii si gravide fara probleme.
  • Efect antioxidant prin imensul continut de flavonoide care se concentreaza chiar de pana la 5 ori fata de prunele uscate. Daca ambalajul este inert chimic si ofera si protectie anti-UV si daca se asociaza in amestec si ceva suc de lamaie, care prin acidul citric si ascorbic continut protejeaza flavonoizii impotriva oxidarii, avem dintr-odata si un excelent cocktail antioxidant.
  • Efect energizant provenit zaharidele continute precum glucoza, fructosa si sorbitolul. Acestea au timpi de absorbtie intestinala diferiti conducand la un index glicemic destul de convenabil.
  • Efect anti-osteoporotic si anti-osteopenic datorita aportului impresionant de potasiu si bor.

 

 

Utilizare: sucuri de prune uscate in amestec cu cel de lamaie sunt produse de cateva case dietetice precum Haus Rabenhorst si Dr. Steinberg si sunt folosite in nutritia persoanelor cu tendinta la constipatie si cu constipatie crónica. Spre exemplu, sucul functional RABENHORST Suc de Prune Uscate (https://www.farmaciaortomoleculara.ro/suc-de-prune-uscate-rabenhorst-750ml-p161 ) este ieftin si-i disponibil in farmaciile si magazinele specializate din Romania. El se introduce in dieta cate 125 ml la 1 – 2 zile, combatand eficient toate tipurile de constipatie si fara efecte secundare chiar in utilizari extrem de indelungate.

 

Precautii? Extrem de putine.Astfel,cei cu Sindromul Intestinului Iritabil trebuie sa-l consume cu moderatie deoarece, in únele cazuri, aportul important de fibre poate irita intestinul acestor paciente.La fel si diabeticii care trebuie sa-l introduca in calculul carbohidratilor.

 

Acest articol este proprietatea A&A NATUROMEDICA BIO-DIETETIC GROUP SRL si va este prezentat de www.farmaciaortomoleculara.ro . Articolul poate fi reprodus sau postat de catre Dvs. atata vreme cat aceasta se face netrunchiat, afisand-se integral si denumirea site-ului nostru.

 

Surse: medisite.fr , depozitbio.ro , rabenhorst.de (foto)

©2020 Farmacia Ortomoleculara. Toate drepturile rezervate! Site realizat de InMotion Media.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
× WhatsApp

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.