Stiati ca …celebra BMJ (British Medical Journal) hotaraste sa rupa barierele: Cancerul Hepatic Primitiv poate fi impiedicat sa apara printr-un tratament nutritional!

 

Administrarea continua de VIUSID timp de 2 ani la pacientii cu CIROZA HEPATICA cu VIRUS C a condus la scaderea cu 80% a ratei de aparitie a Hepatocarcinomului. (BMJ)

 

Multe cazuri de HEPATITE CRONICE si CIROZE HEPATICE cu VIRUS C pot avea ca si complicatie aparitia HEPATOCARCINOMULUI (Cancerului Hepatic Primitiv).

 

De depistarea lui precoce depinde speranta unei cat mai lungi supravietuiri a pacientului. Problema lumii medicale este deci actualmente, depistarea lui pentru ca numaratoarea inversa pentru pacientul respectiv sa fie cat mai lunga!

 

Iata ca, celebra revista medicala britanica BMJ rupe barierele si incepe sa publice studii foarte bine documentate si despre alte tratamente decat cele recunoscute indeobste de lumea medicala (medicamentos, chirurgical, etc.). Astfel, va prezentam o lucrare care arata cum ca O MODALITATE NUTRITIONALA DE TRATAMENT, PLINA SI DE ALTE BENEFICII PENTRU RESPECTIVII PACIENTI, A CONDUS LA O REDUCERE CU 80% A INCIDENTEI HEPATOCARCINOMULUI in lotul tratat NUTRITIONAL cu VIUSID fata de lotul martor (tratat conventional).

 

Asadar, conform autorilor unui mare studiu publicat in BMJ, administrarea continua de VIUSID (un preparat dieteic, nemedicamentos, obtinut din ingrediente naturale) timp de 2 ani la pacientii cu CIROZA HEPATICA cu VIRUS C a condus la scaderea cu 80% a ratei de aparitie a Hepatocarcinomului.

 

In general, aceste studii raman sa fie citite doar de specialistii extrem de dedicati. Multinationalele farmaceutice nu au nici-un interes ca aceste studii in care pot fi prezentate si modalitati mai simple si mai ieftyine si l;a indemana de tratament, sa fie vehiculate mai mult. 

 

Bravo, BMJ!

In fisierul atasat, va prezentam textul integral al studiului.

 

Surse: http://bmjopen.bmj.com/content/1/2/e000140.abstract?sid=fba241aa-9ebd-4c8b-ad80-dc23a949f280 , farmaciaortomoleculara.ro , chiphealth.com (foto)

©2020 Farmacia Ortomoleculara. Toate drepturile rezervate! Site realizat de InMotion Media.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
× WhatsApp

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.