Stiati ca… Diamel – un supliment nutritional – si scortisoara de Ceylon contin complexe fitonutritionale foarte active in prevenirea si combaterea diabetului zaharat tip 2 !?

Stiati ca... Diamel - un supliment nutritional - si scortisoara de Ceylon contin complexe fitonutritionale foarte active in prevenirea si combaterea diabetului zaharat tip 2 !?

“… un complex de micronutrienti alesi cu mare grija si astfel alaturati incat sa dezvolte o actiune sinergica atat pe aparatele si sistemele care paricipa la diminuarea riscului de aparitie a diabetului de tip 2 cat si pe endoteliul vascular (fata interna a vaselor de sange) pentru a minimiza efectele devastatoare ale varfurilor glicemiei, odata ce diabetul s-a instalat deja.”

 

 

 

Tendinta catre dezechilibrele metabolice este extrem de intalnita in ultimele decade iar incidenta afectiunilor care deriva din acestea este intr-o continua crestere. Zestrea genetica este si ea importanta pentru aceste tipuri de boli cronice insa factorii de mediu sunt cei care joaca rolul cel mare, iar dintre ei, cei nutritionali sunt principalii. Astfel, ritmul neregulat al meselor, expunera zilnica tot mai mare la zaharurile rafinate asociata cu “sarguinta” de a elimina grasimile fara a tine cont care sunt necesare si care sunt nesanatoase, ne “ajuta” sa dezvoltam afectiuni metabolice importante precum Sindromul Metabolic ce poate evolua cu risc cardiovascular mare, prediabet si Diabet Zaharat tipul 2, care au efecte devastatoare daca nu sunt tinute sub control.

 

Pentru persoanele atente la sanatatea lor, care fie se afla in aceasta situatie (Sindrom Metabolic, Prediabet, Diabet) fie isi doresc diminuarea riscurilor de a le dezvolta deoarece au zestrea genetica si/sau conditiile de mediu care le predispun la aparitia acestora – avem priceperea si mijloacele necesare sa putem la dispozitie “unelte” dietetice valoroase, de mare ajutor! Atat in preventie, in sustinerea tratamentului medical atunci cand este cazul de acesta dar si pentru cresterea substantiala a sperantei de viata si a calitatii acesteia!

 

Spre exemplu, DIAMEL este un complex de micronutrienti alesi cu mare grija si astfel alaturati incat sa dezvolte o actiune sinergica atat pe aparatele si sistemele care paricipa la diminuarea riscului de aparitie a diabetului de tip 2 cat si pe endoteliul vascular (fata interna a vaselor de sange) pentru a minimiza efectele devastatoare ale varfurilor glicemiei, odata ce diabetul s-a instalat deja.

 

Actiunea aceastuia preparat se excercita in locuri cheie precum:

– pancreasul – unde aminoacizii, zincul si vitaminele componente, stimuleaza secretia de insulina, ceea ce creste rata de metabolizare a gulcozei. Vitaminele din grupul B mai au si alte efecte la nivel energetic, B6 crescand metabolismul glicogenului si al acizilor grasi, B5 conversia zaharului in energie si B12 participand la metabolizarea optima a glucidelor si lipidelor .

 

– la nivel celular – prin antioxidanatii continuti (neutralizand mare parte din radicalii liberi, caracteristic crescuti la pacientii rezistenta la insulin) participand astfel la scaderea rezistentei periferice la insulina!

 

– prin cantitatile mari de extract de laptuca continut, Diamel incetineste absorbtia de gulcoza la nivel digestiv, scazand valorile varfurilor glicemice postprandiale  cu pana la 30% si totodata scazand si tonusul sistemului nervos simpatic, crescut considerabil la multi dintre cei cu Sindrom Metabolic! Aceasta categorie de pacienti sufera de multe ori si pierderi ale micornutrientilor la nivel renal, Diamel compensandu-le partial.

 

– prin arginina continuta (ca si precursor de oxid nitric), cisteina si glicina (precursori de glutation) si marea cantitate de extract de afine, Diamel aduce imbunatatirea microcirculatiei, amelioreaza disfunctia endoteliala si starea procoagulanta. De asemenea intervine si in alte tulburari metabolice de tipul dislipidemiilor si hiperuricemiilor cu imbunatatiri constatate constant dupa aproximativ 2 luni de utilizare!

 

Un aliat care poate completa in mod exceptional produsul Diamel, este Scortisoara de Ceylon, care si ea este extreme de incarcata cu antioxidanti (luptand impotriva stresului oxidativ si a radicalilor liberi) si care reduce in timp incidenta problemelor cardiace și diminua LDL colesterol odata cu crestera HDL-ului, cunoscut ca si protector vascular. Mai mult, un singur gram de scortisoara veritabila de Ceylon introdus in dieta zilnica s-a dovedit a reduce glicemia, crescand si sensibilitatea la insulina la pacientii cu diabet!

 

O astfel de combinatie, intre Diamel si Scortisoara de Ceylon aducem si noi – alaturi de diete extrem de bine concepute – pacientilor care apeleaza la Centrul nostru.

 

Nutritionist Dietetician Lorena Crisan

Centrul de Dietetica, Nutritie Integrativa si Medicina Complementara “Dr. Albu”

 

 

Nota Administrator: Diamel si Scortisoara de Ceylon se pot comanda pe site-ul nostru.

©2020 Farmacia Ortomoleculara. Toate drepturile rezervate! Site realizat de InMotion Media.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
× WhatsApp

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.