Stiati ca…din iulie va fi disponibil si in Romania un preparat belgian cu DHA potential necontaminat cu metil-mercur?!

Stiati ca...din iulie va fi disponibil si in Romania un preparat belgian cu DHA potential necontaminat cu metil-mercur?!

Optim DHA Microalge este extras din microalgele Schizochytrium sp. cultivate in mod sustenabil si ecologic.

 

 

Un acid omega 3 foarte pretios, acest docosahexaenoic! Preparatul selectionat de noi, si care va fi disponibil pe piata romaneasca de la inceputul lui iulie 2019, provine de la laboratoarele belgiene Bionoto.

Desi – in majoritatea lor – acizii grasi omega 3 activati (EPA si DHA) existenti pe piata provin din pestele marin gras, acest Optim DHA Microalge este extras din microalgele Schizochytrium sp. cultivate in mod sustenabil si ecologic. Beneficiile acestuia sunt urmatoarele:

  • 100% Vegan,
  • provenienta din alge descurajeaza pescuitul excesiv,
  • nu este contaminat cu saruri de mercur sau alti poluanti organici persistenti precum cei obtinuti din pesti sau alte oganisme marine.

 

Astfel, el este foarte potrivit pentru: vegani si vegetarieni, femei însărcinate si care alapteaza, sportivi, barbati adulti si persoane varstnice dar si la toate celelalte grupe de varsta (copii, adolescenti, tineri si tinere) care datorita alimentatiei mai putin atente, nu consuma cantitatile necesare de acid alpha-linolenic.

 

Atunci cand este administrat in cantitate de 1 capsula moale pe zi (echiv. a cel putin 250mg DHA) preparatul contribuie – printre alte multe actiuni benefice – la dezvoltarea si functionarea normala pe termen cat mai lung a sistemului nervos, inimii și vederi si mai participa si la ameliorarea statusului proinflamator al organismului precum si la mentinerea nivelelor normale ale colesterolului in sange.

In ultimii ani, DHA-ul este utilizat tot mai mult si ca un ingredient anti-catabolic în dietele pacientilor cu cancer cu risc sau diagnosticati cu casexie si sarcopenie neoplazica.

Flaconul, va asigura necesarul pentru 60 de zile si va fi – in viziunea noastra – cea mai buna alegere pentru persoanele foarte atente mai ales la calitatea produsului.

 

©Farmacia Ortomoleculara

Echipa Farmacia Ortomoleculara

 

©2020 Farmacia Ortomoleculara. Toate drepturile rezervate! Site realizat de InMotion Media.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
× WhatsApp

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.