Stiati ca…in COVID-19 ventilatia mecanica se face astfel?!

Stiati ca...in COVID-19 ventilatia mecanica se face astfel?!

La unii dintre pacienti este necesara introducerea respiratiei asistate prin ventilatie mecanica. Daca doriti sa vedeti in ce consta aceasta…

 

O parte, nu mai mare de o cincime, dintre pacientii confirmati cu COVID-19 au nevoie de ingrijiri de terapie intensiva. Unii dintre acestia vor necesita intubatie endotraheala si ventilatie mecanica. Acesti pacienti sunt aceia la care, datorita disfunctiei ventilatorii severe, nivelul de oxigen din sangele scade prea mult sau nivelul de dioxid de carbon creste prea mult. Oricare dintre aceste doua situatii poate duce la deteriorarea functiei sau chiar structurii unor organe vitale, inclusiv inima si creierul. Ei necesita respiratie asistata prin ventilație mecanica. Daca doriti sa vedeti in ca consta aceasta, faceti Click aici!

Nota noastra: deoarece nu se poate predictiona cu precizie care dintre persoanele infectate pot ajunge in aceasta situatie, cea mai buna varianta ar fi sa evitam pe cat se poate imbolnavirea. Pana in momentul in care imunitatea efectivelor sau un vaccin vor reusi sa limiteze posibilitatea contactelor cu eventualii purtatori de SARS-Cov2, consideram ca cea mai buna varianta complementara de a tine departe COVID-19 de noi este compusa din urmatoarea interventie de lifestyle:

 

Echipa Farmacia Ortomoleculara

Sursa: farmaciaortomoleculara.ro , edx.org.

©2020 Farmacia Ortomoleculara. Toate drepturile rezervate! Site realizat de InMotion Media.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
× WhatsApp

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.