Stiati ca … indivizii “gurmet”* vor beneficia din februarie de trei comori destinate propriului rasfat?!

Stiati ca ... indivizii "gurmet"* vor beneficia din februarie de trei comori destinate propriului rasfat?!

 

 

*GURMÉT – Persoană care are gusturi rafinate în ceea ce privește mâncărurile si o capacitate discriminativa gustativa mult mai buna decat a celorlalti. Aceasta capacítate poate fi educata!

A nu se confunda cu GURMAND care este o persoană careia îi place să mănânce mult.

 

In februarie, galonata companie germana Ulrich Walter Gmbh detinatoare a celebrei marci Bio Lebensbaum va lansa cu ocazia celui mai mare targ anual de profil de la Nurnberg, trei adevarate “comori” pentru indivizii gurmet sau pentru cei ce tind – prin educatie sau autoeducatie – catre acest deziderat!

 

Este vorba de trei tipuri de amestecuri de condimente, in cutii metalice de cea mai buna calitate si care contin doar ingrediente cu supercertificarea bio-dinamica Demeter.

 

Primul, care vine in sprijinul celor dornici de bucatarie asiática, este un amestec Lemon Curry destinat felurilor cu orez, legume si carne.

 

Celelalte doua, ofrande aduse bucatariei nord-mediteraneene sunt reprezentate de un amestec denumit Toskana, destinat pastelor si risotto-ului pe cand celalalt este mixul Valencia pentru orez si paella.

 

Devansand cu 2 – 3 saptamani lansarea lor mondiala, ne rezervam onoarea ca – pentru clientii nostri – ele sa fie disponibile inca de astazi in Romania intr-o cantitate destul de limitata.

 

Cutiile au continuturi nete ce variaza intre 45 g (Toskana) si 70 g (Valencia) iar pretul de pe piata romaneasca se va situa in jurul a 32 lei !

 

Cei ce le doresc ne pot contacta pentru relatii la office@farmaciaortomoleculara.ro.

 

 

© Farmacia Ortomoleculara. Acest articol este proprietatea A&A NATUROMEDICA BIO-DIETETIC GROUP SRL si va este prezentat de www.farmaciaortomoleculara.ro . Articolul poate fi reprodus sau postat de catre Dvs. atata vreme cat aceasta se face netrunchiat, afisand-se integral link-urile si denumirea site-ului nostru.

 

Surse: lebensbaum.de , dexonline.ro .

©2020 Farmacia Ortomoleculara. Toate drepturile rezervate! Site realizat de InMotion Media.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
× WhatsApp

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.