Stiati ca … infuzia din aceasta planta aduce beneficii mari in tratarea naturala a gripei, virozelor respiratorii, guturaiului si racelilor?!

Stiati ca ... infuzia din aceasta planta aduce beneficii mari in tratarea naturala a gripei, virozelor respiratorii, guturaiului si racelilor?!

Infuzia este o solutie apoasa obtinuta prin oparirea cu apa clocotita a anumitor plante sau parti de plante alimentare sau medicinale, in scopul extragerii principiilor active din acestea. Cand faceti o infuzie din aceasta planta si o consumati cate o ceasca de trei ori pe zi, sa stiti ca aveti un adevarat medicament natural impotriva simptomatologiei gripei, altor viroze respiratorii, racelilor si guturaiului. Mai mult, utilizata in timp poate deveni un pretios aliat in lupta cu kilogramele si cu nivelele alterate ale colesterolului.

 

Mod de preparare pentru o portie: intr-o cana sau ceasca mai mare puneti 0,5 -1g de Pulbere de Ghimbir Bio LEBENSBAUM peste care turnati 200 ml apa clocotita. Lasati infuzia timp de 10 minute si apoi beti-o neindulcita sau indulcita cu miere.

Este minunat sa utilizati cate o astfel de portie de 3 ori/zi in caz de raceli, viroze respiratorii, guturaiuri sau gripa deoarece ajuta la decongestionarea cailor respiratorii, la reducerea febrei, ameliorarea durerilor de cap sau musculare atunci cand exista si stare de curbatura.

Mai mult, medisite.fr prezinta o infuzie asemanatoare cu cea descrisa de noi ca avand efecte benefice – atunci cand este utilizata timp mai indelungat – pe reglarea nivelului sangvin al colesterolului si pe lupta cu kilogramele in plus.

Intotdeauna cand facem preparate de tip extract (decocturi, infuzii, etc.) din plante trebuie sa stim ca acestea nu sunt inofensive si de aceea trebuie sa nu le consumam in cantitati mai mari decat indicatiile. Femeile insarcinate sau care alapteaza ar trebui sa ceara sfatul medicului sau farmacistului inainte de a lua hotararea sa foloseasca astfel de preparate. In oricare situatie in care simptomatologia persista, trebuie neaparat sa va consultati medicul!

Surse: dexonline.net, medisite.fr, foto: frunza-verde.ro. ©Farmacia Ortomoleculara

Echipa Farmacia Ortomoleculara

©2020 Farmacia Ortomoleculara. Toate drepturile rezervate! Site realizat de InMotion Media.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
× WhatsApp

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.