Stiați că … multe țări testează și pun la punct TERAPII PENTRU ACASĂ împotriva COVID-19?!

Stiați că ... multe țări testează și pun la punct TERAPII PENTRU ACASĂ împotriva COVID-19?!

“En la selva no habrá quien los salve de pandemia” – “În junglă nu va fi nimeni care să-i salveze de pandemie” – titrează pagina de limbă spaniolă a Deutsche Wele. 

 

Populațiile indigene Amazoniene sunt deosebit de vulnerabile la noul coronavirus și multe deja s-au autoizolat complet în încercarea de a evita contactul infectant. Astfel, ca și în cazul unor țări africane, în unele state sud-americane (mai ales în Brazilia, Chile, Peru și Ecuador – care împreună concentrează 90% dintre cazurile COVID-19 din America de Sud) a devenit o necesitate descoperirea de noi scheme și protocolale de profilaxie a infectării cu SARS-Cov2 și de tratament pentru COVID-19. Aceste scheme ar trebui să POATĂ FI FORMULATE și UTILIZATE ACASĂ din preparate relativ ieftine, ușor disponibile și care să ofere protecție și împotriva altor boli infecțioase virale (Zika, Dengue, Lassa, etc.), microbiene sau parazitare (plasmodium malariae, etc.) care s-ar putea insinua, oportunist, pe terenul disimun pe care a survenit și l-a dezvoltat infecția SARS-Cov2.

 

Așadar, urmând exemplul unor țări africane care recurg – în funcție de posibilități – la produse de medicină alternativă (precum Marocul) sau la combinații de antimalarice și imunomodulatoare (precum Namibia), unele state sud-americane dezvoltă scheme proprii care să fie disponibile diverselor populații și să se adapteze posibilităților financiare, elementelor geografice și demografice specifice. Pentru exemple aflate la polii opuși, Columbia – o țară cu un sistem de asistentă medicală extrem de dezvoltat, pe care ș-i l-ar dori și multe state avansate – abordează anumite protocoale efectuate în centre medicale ultraspecializate (Click AICI pentru un protocol columbian), pe când Ecuadorul, cu multă populație rurală, săracă și mai puțin educată propune TRATAMENTE LA DOMICILIUL PACIEN√à≈°ILOR. Astfel, în Guayaquil din Ecuador – regiune considerată drept epicentrul COVID-19 în America de Sud – o echipă de specialiși conduși de A.O.O. Crespo de la Universidad Tecnicá de Machala au propus și publicat în Interamerican Journal of Medicine and Health o schemă de tratament baztă pe trei produse farmaceutice comune (Claritromicina – un antibiotic, Viusid – un imunomodulator antiviral, N-acetilcisteina – un fluidificant de secreții bronșice) și un aliment (ceai verde veritabil). Gasiți articolul în documentul atașat mai jos!

Sperăm că în România – datorită măsurilor luate mult mai la timp, a caracteristicilor geografice și demografice ale țării – să nu ajungem la necesitatea tratamentelor la domiciliu, chiar dacă este bine să le cunoaștem ca și repere, din experiențele altor state.

Nota noastră: deoarece nu se poate predicționa cu precizie care dintre persoanele infectate cu SARS-Cov2 pot ajunge în situații grave, cea mai bună variantă ar fi să evităm pe cât se poate îmbolnăvirea. Până în momentul în care imunitatea efectivelor va reuși să limiteze posibilitatea contactelor cu eventualii purtători de SARS-Cov2, considerăm că cea mai bună variantă complementară de a ține departe COVID-19 de noi este compusă din urmatoarea interventie de lifestyle:

 

Echipa Farmacia Oromoleculara

Surse: dw.com , paginasiete.bo , farmaciaortomoleculara.ro , africanews.com , iajmh.com.

©2020 Farmacia Ortomoleculara. Toate drepturile rezervate! Site realizat de InMotion Media.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
× WhatsApp

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.