Stiati ca…o bautura acidulata indragita are veleitati anti Alzheimer si anti declin cognitive?!

Stiati ca...o bautura acidulata indragita are veleitati anti Alzheimer si anti declin cognitive?!

 

 

Prof. J. Spencer de la Reading University (U.K) este unul dintre cei mai cunoscuti cercetatori vis a vis de utilizarea nutrientilor in profilaxia si combaterea afectiunilor degenerative neuro psihiatrice. 

 

 

Stiati ca … o bautura acidulata indragita are veleitati anti Alzheimer si anti-declin cognitive?!

 

 

Profesorul britanic Jermy Spencer de la Reading University explica in The Sunday ca, in urma experientei accumulate in cateva studii pe modele animale, se poate spune ca degustarea a cate unui pahar de sampanie la doua zile poate micsora viteza instalarii declinului cognitive ce vine odata cu inaintarea in varsta si chiar poate participa la prevenirea maladiei Alzheimer.

 

Se pare ca aceasta proprietate vine dintr-un compus bioactive ce se gaseste in soiurile de struguri Pinot Noir si Pinot Meunier care sunt folosite si in compozitiile sampaniilor veritabile. Acest component stimuleaza zonele creierului responsabile de memorie.

 

Deci, de trei ori pe saptamana cate un pahar de Pinot Noir sau Pinot Meunier dar cel mai bine si frumos cate un pahar de sampanie veritabila!

 

Nota noastra: Prof. J. Spencer de la Reading University (U.K) este unul dintre cei mai cunoscuti cercetatori vis a vis de utilizarea nutrientilor in profilaxia si combaterea afectiunilor degenerative neuro psihiatrice. Colectivul sau este unul dintre cei mai puternici promontori ai unei scheme de profilaxie si combatere a imbatranirii cerebrale precoce si a afectiunilor ce vin ca si consecinta a acestui fenomen prin introducerea in dieta zilnica a dozelor mari si crescande odata cu inaintarea in etate a extractului de Gingko Biloba si a acid alpha lipoic. De exemplu: 35 – 50 ani cca 180 – 360 mg Gingko Biloba Extract 6/24 pe zi (1 sau 2 cps. preparatul comercial Alzer), 50 – 70 ani cca 360 mg Gingko Biloba Extract 6/24 pe zi (2 cps. preparatul comercial Alzer) si la cei de peste 70 ani, la cei cu simptome minimale de boli degenerative sau la cei cu incarcatura heredo-colaterala, cate 540 mg Gingko Biloba Extract 6/24 pe zi (3 cps. preparatul comercial Alzer). https://www.farmaciaortomoleculara.ro/alzer-30-capsule-p29

 

 

© Farmacia Ortomoleculara. Acest articol este proprietatea A&A NATUROMEDICA BIO-DIETETIC GROUP SRL si va este prezentat de www.farmaciaortomoleculara.ro . Articolul poate fi reprodus sau postat de catre Dvs. atata vreme cat aceasta se face netrunchiat, afisand-se integral link-urile si denumirea site-ului nostru.

 

Surse: The Sunday, catalysis.es , farmaciaortomoleculara.ro , medisite.fr , vacantierul.ro (foto)

©2020 Farmacia Ortomoleculara. Toate drepturile rezervate! Site realizat de InMotion Media.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
× WhatsApp

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.