Stiați că … preparatul imunomodulator produs de spaniolii de la Catalysis s.l, este acum unul dintre cele mai cerute suplimente la nivel global?!

Conform BRUNSWICK Laboratories , Massachusetts, USA specializat în măsurarea indexului antioxidant ORAC, suplimentul nutrițional VIUSID Soluție Orală prezintă un index imens, de aproape 11.590 mcmoli TE/ml.

 

Actualmente, producția lunară de VIUSID a Laboratorios Catalysis s.l – Madrid depășește 2.500.000 doze. Însă în actualul context pandemic SARS-CoV2 și COVID-19, tot nu este de ajuns. 

Mulți practicieni îl cunosc încă din perioada virusului SARS din 2002 – 2003, dar și pentru acțiunea importantă de susținere imunitară în diferitele infecții virale cronice (hepatite cronice, ciroze, infecții herpetice, cu papiloma virus, mononucleoza, HIV, Dengue, Zika, etc.) însă cei mai tineri, abia acum îl descoperă. Adaptat la condițiile actuale, avem datele care să ne facă să credem că – la fel ca și în 2003 – preparatul VIUSID este util nu numai în profilaxia infecției cu SARS-CoV2 ci și în tratamentul formelor ușoare și medii de COVID-19, ba chiar și în sustinerea nutrițională a pacienților cu forme severe. Sunt în derulare actualmente mai multe studii, dintre care îl amintim pe cel care se efectuează în epicentrul COVID-19 din America Latină, orașul Guayaquil din Ecuador, investigație clinică care poartă și o importantă amprentă Românească.( https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04407182 ).

După cum cunoașteți, de mai bine de două decenii, am mizat pe excelentele produse ale Catalysis s.l, Madrid, preparate care înglobează concepte și tehnologii de avangardă în zona nutriției, susținerii nutriționale și igieno-cosmeticii. Din acest motiv, ne face plăcere să vă punem la dispozitie un scurt film despre o parte dintre facilitățile de producție de la Toledo ale companiei, loc unde se află și marea parte a producției mondiale de VIUSID. Vizionati aici: https://www.catalysisnews.es/envios/2020/septiembre/2/catalysis-virtual-plnat-visit.mp4

 

Echipa Farmacia Ortomoleculară

 

©2020 Farmacia Ortomoleculara. Toate drepturile rezervate! Site realizat de InMotion Media.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
× WhatsApp

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.