Stiati ca…testarea rapida pentru COVID-19 se poate realiza usor …?!

Stiati ca...testarea rapida pentru COVID-19 se poate realiza usor ...?!

dar testele rapide actuale sunt inca investigate, valoarea lor clinica fiind considerata putin cunoscuta.

 

Testele rapide actuale precum cele deja disponibile pe scara larga (de depistare a anticorpilor pentru SARS-CoV2 in sange) precum si celelalte propuse (de depistare a antigenului viral din sange sau la probele respiratorii) si care vor fi disponibile curand, sunt inca investigate in prezent. Specialistii nu sunt inca edificati asupra valorii lor clinice si trebuie depasite si alte provocari, precum reactivitatea incrucisata cu alte virusuri dar si incidenta – inca mare – a rezultatelor fals negative la pacientii care prezinta infectia virala.

In etapa in care ne aflam, desi testarea rapida se poate face usor, valoarea ei clinica este consuderata ca fiind inca putin cunoscuta! Articolul Testing Individuals for Coronavirus Disease 2019 (COVID-19) de Hadaya J. et al, publicat in 1 aprilie pe JAMA Netvork, explica extrem de bine cea mai sigura modalitate actuala de testare.

 

Nota specialistului nostru:

“Consider ca cea mai buna varianta complementara de a tine departe de noi infectia simptomatica COVID-19 este:

Mai cred ca – si lucrarile viitoare vor confirma / infirma aceasta – medicamentul antimalaric denumit generic cloroquina ar putea fi administrat si profilactic, nu numai in scop curativ.

Odata simptomatologia bolii aparuta, Vitaminei D3 si VIUSID-ului le-ar trebui adaugate atat timp cat este posibil (inainte ca pacientul sa ajunga la ATI) niacina, unele cantitati consistente de ALA/ EPA /DHA si curcuminoizi cu absorbtie sistemica.

 

Echipa Farmacia Ortomoleculara

 Surse: jamanetwork.com , farmaciaortomoleculara.ro

 

©2020 Farmacia Ortomoleculara. Toate drepturile rezervate! Site realizat de InMotion Media.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
× WhatsApp

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.