Stiati ca… Washington University predictioneaza pentru Romania o astfel de evolutie a pandemiei COVID-19?!

Stiati ca... Washington University predictioneaza pentru Romania o astfel de evolutie a pandemiei COVID-19?!

Modele matematice numerice sunt propuse pentru a prognoza viitorul epidemiei COVID-19 atat in SUA cat si in intreaga lume. 

The Institute for Health Metrics and Evaluation (IHME) este un centru independent de cercetare a sanatatii populatiei, parte a Washington University si care ofera masurarea riguroasa si comparabila a celor mai importante probleme de sanatate la nivel global și evalueaza strategiile utilizate pentru a le aborda. IHME pune aceste informatii la dispozitia factorilor de raspundere pentru a lua decizii in cunostiinta de cauza cu privire la modul de alocare a resurselor pentru imbunatatirea sanatatii populatiei. Daca doriti sa vedeti predictiile evolutiei pandemiei COVID-19 pentru Romania sau pentru alte state, dati click AICI!

Nota noastra: deoarece nu se poate predictiona cu precizie care dintre persoane poate sa se infecteze cu SARS-Cov2, cea mai buna varianta ar fi sa evitam pe cat se poate imbolnavirea. Pana in momentul in care imunitatea efectivelor sau un vaccin vor reusi sa limiteze posibilitatea contactelor cu eventualii purtatori de SARS-Cov2, consideram ca cea mai buna varianta complementara de a tine departe COVID-19 de noi este compusa din urmatoarea interventie de lifestyle:

 

Echipa Farmaciaortomoleculara

Surse: healthdata.org, jamanetwork.com, farmaciaortomoleculara.ro

©2020 Farmacia Ortomoleculara. Toate drepturile rezervate! Site realizat de InMotion Media.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
× WhatsApp

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.