Stiati … care sunt cele mai frecvente neadevaruri sustinute de femei cu privire la viata lor intima?

Stiati ... care sunt cele mai frecvente neadevaruri sustinute de femei cu privire la viata lor intima?

 

Potrivit lui Tracey Cox – specialista in viata de cuplu si cronicar la Daily Mail si citata de site-ul francez medisite.fr – dupa trecerea in revista a mai multe studii si inclusiv analizarea raspunsurilor obtinute prin intervievarea a 19.000 de femei britanice, cele mai frecvente neadevaruri sustinute de femei cu privire la viata lor sexuala sunt urmatoarele:

 

  •   In fanteziile mele sexuale ma gandesc doar la partenerul meu!

Potrivit lui Tracey Cox, 90% dintre doamne au fantezii sexuale mai ales in timpul actului sexual si “nu in tóate este implicat partenerul actual”.

 

  •     In cuplul meu, chiar daca a trecut mult timp, flacara erotismului a ramas la fel de aprinsa!

Desi actul sexual devine mai calitativ odata cu avansul in timp al unui cuplu – fapt cu care majoritatea celor intervievate au fost de acord – problemele par sa apara datorita trairilor sufletesti ale celor doi parteneri. Cei mai multi barbati recunosc si o spun ca “nu conteaza cat de multe lucruri noi se incearca sexual deoarece intotdeauna este acelasi corp cu care o faci si creierul stie si el asta!” Ba chiar si multe dintre femeile intervievate! Din acest motiv, sunt multe cuplurile care recunosc si acepta faptul ca – in timp – actul sexual devine tot mai putin erotic transformandu-se intr-un act de iubire profunda bazata pe multe altele, insa mai putin pe erotism.

 

 

  •      Eu am orgasm simultan cu partenerul meu!

Orgasmul simultan este foarte rar deoarece in cele mai multe situatii doamnele au nevoie de mai mult timp decat domnii pentru a-l atinge. Foarte multe dintre femei sustin insa si mentin acest mit al orgasmului propriu simultan cu cel al partenerului doar pentru a nu-l ofensa pe acesta sau pentru a “nu-l face sa creada cine stie ce despre ea!”.

 

  •       Eu nu ma masturbez niciodata! Numai barbatii sunt in stare de asa ceva!

Un studiu din 2010 de la Indiana University arata ca 51% dintre femeile cu varste de 25 – 30 ani s-au masturbat in saptamana precedent intervievarii.

 

  •   Eu nu ma uit la programe pentru adulti! Acestea-s doar pentru unii barbati!

Cu siguranta ca, barbat fiind, ati fost certat de partenera atuci cand v-a surprins uitandu-va la un canal destinat adultilor sau atunci cand – facand un control prin istoricul vostru de navigare pe internet – a gasit adrese “mai putin glorioase”. Ei… statisticile arata ca si 55% dintre doamne si domnisoare vizualizeaza lunar astfel de productii media, ba chiar 40% o fac saptamanal!

 

  • Niciodata nu impartasesc altora problemele cuplului meu!

Un studiu american arata ca dimpotriva: 73% dintre doamne se confeseaza unei terte persoane cu privire la aceste probleme.

 

  • Eu nu am simulat orgasmul niciodata!

Necesitatea unei atmosfere erotice, timpul mai amplu alocat preludiului, lubrifierea vaginala deficitara sunt tot atatea motive biologice reale datorita carora femeile ajung mai greu / tarziu la placerea sexuala decat barbatii. De aceea, conform studiilor, o medie de 80% dintre femei au simulat orgasmul. Motivele au fost acelea de a nu-si ofensa partenerul sau a nu-l face sa creada ca ii este necesar prea mult timp pentru a il atinge. Sau poate chiar mai rau…

 

Si asta a fost! In curand si pentru domni…

 

by Elena

 

 

© Farmacia Ortomoleculara. Acest articol este proprietatea A&A NATUROMEDICA BIO-DIETETIC GROUP SRL si va este prezentat de www.farmaciaortomoleculara.ro cu acordul autorului . Articolul poate fi reprodus sau postat de catre Dvs. atata vreme cat aceasta se face netrunchiat, afisand-se integral link-urile si denumirea site-ului nostru.

 

Surse: Daily Mail, medsite.fr , divahair.ro (foto)

 

©2020 Farmacia Ortomoleculara. Toate drepturile rezervate! Site realizat de InMotion Media.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
× WhatsApp

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.