Stiati … cauzele importante si remediile nutritionale extrem de eficiente impotriva caderii parului la noi, femeile?!

Stiati ... cauzele importante si remediile nutritionale extrem de eficiente impotriva caderii parului la noi, femeile?!

 

 

Si subliniez si eu ce am auzit atat de frecvent: “CADEREA PARULUI INDICA MULT MAI MULTE DECAT PARE CA O FACE!”

 

 

 

Stiati … cauzele importante si remediile nutritionale extrem de eficiente impotriva caderii parului la noi, femeile?!

 

Buna dimineata, dragele mele!

Tot mai multe dintre noi ne confruntam cu o mare problema: caderea parului! Insa, din ceea ce am observat pana acum la pacientele sotului meu, cele mai multe dintre aceste cazuri, chiar daca reprezinta cu adevarat o tragedie, ele pot fi evitate!

Mai mult, discutiile cu sotul meu m-au constientizat asupra faptul cum ca caderea parului reprezinta de fapt semnul unor dezechilibre interne mult mai importante…

 

In ultima perioada, preocupandu-ma o astfel de problema pentru a-mi ajuta o prietena, am reusit ”sa smulg” mai multe informatii pe aceasta tema si pe care – cu consimtamantul “furnizorului” – vi le voi transmite! Pentru ca ne macina…

 

Astfel – dupa sotul meu – in conditii normale de viata (lipsa expunerii la radiatii, tratamente chimioterapice sau alte citotoxice), únele dintre principalele motive de cadere a parului nostru sunt urmatoarele:

 

 

–        Scaderea nivelului de estrogeni, niste hormoni sexuali feminini care participa si la mentinerea unui fir de par puternic si sanatos. De obicei, aceasta scadere are loc fie rapid, dupa sarcina – si parul incepe sa cada brusc, fie mai lent, in anumite dezechilibre hormonale sau la menopauza, cand parul devine trepta mai subtire, mai frágil si in consecinta cade usor.

Remediul nutritional ortomolecular: deoarece, de cele mai multe ori in astfel de situatii, caderea parului este unul dintre simptomele ce acompaniaza si indica si alte dereglari ale functionalitatii aparatului genito-mamar, solutia castigatoare ar putea fi reprezentata de administrarea unui sumpliment micronutritional ce participa la echilibrarea dietética a aparatului reproducator feminin si a glandelor asóciate. Ex. Cate 1cps la 12 ore de https://www.farmaciaortomoleculara.ro/pregnotrend-90-capsule-p1409 .

 

 

–        Dezechilibrele nutritionale si mai ales carenta alimentara de anumiti micronutrienti precum zincul, calciul, magneziul, seleniul, vitamina E si uneori D si K si unii aminoacizi la care, de foarte multe ori se asociaza si dismicrobismul intestinal.

Remediul nutritional ortomolecular: majoritar in astfel de situatii, caderea parului este unul dintre simptomele ce acompaniaza si alte dereglari ale metabolismului fosfo-calcic si ale biologiei osoase ce inca sunt inaparente sau se pot manifesta si prin spasmofilie, tetanie, osteopenie, osteoporoza, debilítate osoasa, friabilitatea unghiilor, etc.. O buna strategie in astfel de situatii ar putea fi administrarea unui sumpliment micronutritional ce participa la echilibrarea metabolismului fosfocalcic si imbunatatirea sanatatii microflorei intestinale. Ex. Cate 1cps de 3 ori pe zi de https://www.farmaciaortomoleculara.ro/kalsis-90-capsule-p48 .

Foarte frecvent am vazut ca cere si dozarea in sange a vitaminei D…

 

–        Tendinta la depresie, depresia, oboseala si stress-ul psihic. Ba mai mult,cu toate stim cum ca socurile emotionale sunt recunoscute ca avand efect rapid distructiv asupra calitatii si cantitatii parului nostru.

Remediul nutritional ortomolecular: si aici caderea parului acompaniaza si alte manifestari mai mult sau mai putin caracteristice precum oboseala, apatía, adinamia, tulburari ale ritmului somn-vege (insomnie nocturna si letargie in timpul zilei), anxietate ce poate culmina cu atacuri de panica, tendinta la a plange usor, tulburari de atentie si concentrare, idei obsesive, iritabilitate, nesiguranta emotionala, gelozie, etc.. In aceasta situatie, alegerea sotului meu se indreapta catre administrarea unui sumpliment micronutritional ce participa la echilibrarea functionalitatii sistemului nervos si “aducerea linistii” si puterii deconcentrare. Ex. Cate 1cps de 2 ori pe zi de https://www.farmaciaortomoleculara.ro/deprexil-90-capsule-p37 .

 

Ei,… pai va ramane sa vedeti in care dintre aceste categorii va aflati! Daca nu, la doctor, dar acolo deja probabil cunoasteti cum este tratata problema…

 

Evident ca am vazut de multe ori si aplicarea tópica (par, scalp) a unor tratamente naturale precum uleiuri alimentare nerafinate de argan, cocos, nuca macadamia (https://www.farmaciaortomoleculara.ro/ulei-virgin-din-nuca-macadamia-bio-vitaquell-250ml-p521 , https://www.farmaciaortomoleculara.ro/ulei-virgin-de-argan-crud-de-prima-presare-la-rece-raw-food-bio-naturgreen-250ml-p851 , https://www.farmaciaortomoleculara.ro/ulei-extravirgin-de-nuca-de-cocos-bio-vitaquell-200g-p525) care aduc efecte fabuloase. Si am si incercat!

Sau a unui nou preparat natural,  ALOPEL (https://www.farmaciaortomoleculara.ro/alopel-spuma-100ml-p1350) in cazurile diagnosticate de dermatolog sau suspicionate de alopecie areata androgenica.

Mai mult, din experienta acumulata pana acum in mai multe tari (Spania, Slovacia, Romania, Argentina, etc.) am tras invatamintul cum ca – in cazurile de cadere a parulului insoteste dermatita seboreeica a scalpului, care este mult mai frecventa insa la barbati decat la noi – combinarea tratamentului cu ALOPEL cu cel cu BLUE CAP Sampon (un sampon ce contine zinc pirithion activat molecular – https://www.farmaciaortomoleculara.ro/blue-cap-sampon-75ml-p23 ) aduce rezultate spectaculare.

 

Ele intregesc de minune terapia micronutritionala care totusi insa, este cea mai importanta.

 

Ma bucur ca am primit consimtamantul sa impartasesc aceste informatii si va urez un par fantastic pentru mult timp!       

 

Si subliniez si eu ce am auzit atat de frecvent: “CADEREA PARULUI INDICA MULT MAI MULTE DECAT PARE CA O FACE!”

 

Succes!

 

 

Elena-Aliona Albu – CEO Farmacia Ortomoleculara

 

 

© Farmacia Ortomoleculara. Acest articol este proprietatea A&A NATUROMEDICA BIO-DIETETIC GROUP SRL si va este prezentat de  www.farmaciaortomoleculara.ro  . Articolul poate fi reprodus sau postat de catre Dvs. atata vreme cat aceasta se face netrunchiat, afisand-se integral link-urile si denumirea site-ului nostru.

 

 

Surse: dr. Albu Horatiu,  catalysis.es , farmaciaoromoleculara.ro, vitaquel.de , naturgreen.es, zumi.md (foto).

©2020 Farmacia Ortomoleculara. Toate drepturile rezervate! Site realizat de InMotion Media.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
× WhatsApp

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.