Un preparat natural spaniol pe baza de EGCg si denumit ONCOXIN SOLUTIE ORALA dovedeste efecte importante pe celulele de cancer mamar HER2+.

Un preparat natural spaniol pe baza de EGCg si denumit ONCOXIN SOLUTIE ORALA dovedeste efecte importante pe celulele de cancer mamar HER2+.

 

 

Succes! Si ma felicit ca majoritatea pacientelor si pacientilor mei cu cáncer au primit indicatia de ONCOXIN Capsule sau Solutie Orala!

 

 

 

 

Un preparat natural spaniol pe baza de EGCg si denumit ONCOXIN SOLUTIE ORALA dovedeste efecte importante pe celulele de cancer mamar HER2+.

 

 

Un supliment nutritional spaniol denumit Oncoxin Solutie Orala a captat in ultimii doi ani interesul unui important grup de cercetatori. Efectele, deja intuite in studii pilot anterioare, incep sa-si descrie mecanismele de actiune odata cu evolutia biologiei moleculare.

 

Personal, utilizez de mult timp (cca. 10 ani) acest preparat la pacientii cu cáncer pe care ii manageriez d.p.d.v al regimului igieno-dietetic si niciodata nu mi-a inselat asteptarile.

 

Ma felicit ca, la aceasta constructie la care se uita acum cu multa atentie cercetatorii de la doua dintre cele mai importante centre de cercetare madrilene, am participat si eu, COORDONAND LA INCEPUTUL ANILOR 2000 DOUA MARI STUDII LA INSTITUTUL ONCOLOGIC FUNDENI. Rezultatele, atunci, au fost spectaculoase, dar pacat, nesustinute de numele si beneficiile aduse de o mare companie farma. Acum, dupa mai bine de 10 ani, incep si descrierile mecanismelor de actiune!

 

Oare aceste date acumúlate in timp vor fi de ajuns pentru ca oncología medicala sa accepte faptul ca un preparat dietetic cu o anume formula poate aduce beneficii pacientilor? Sau aceasta ar fi posibil; doar in conditiile in care acest ONCOXIN SOLUTIE ORALA ar fi doar in portofoliul unei mari multinationale farmaceutice si ar costa nu 80 – 100 Euro pe luna (cum este acum in farmaciile din Romania) ci de 50 – 100 de ori mai mult!

 

Sa ne gandim si la echilibrarea micronutritionala atunci cand avem pacienti cu cáncer!

 

Succes! Si ma felicit ca majoritatea pacientelor si pacientilor mei cu cáncer au primit de la mine indicatia de ONCOXIN Capsule sau Solutie Orala!

Il mai felicit si pe amicul meu, Prof. Eduardo Sanz Navarez – biologie moleculara, care este unul dintre semnatarii articolului!

 

 

Acest articol va este prezentat de  www.farmaciaortomoleculara.ro cu acordul autorului, Dr. Albu Horatiu.

 

©Albu Horațiu. Atenție! Acest text este scris de Dr. Albu Horațiu.Toate drepturile sunt rezervate! Este interzisă publicarea sau reproducerea integrală sau parțială, sub oricare forma (electronică, mecanică, fotocopiere, etc.) precum și transmiterea oricăror parți din această lucrare fară acordul explicit al autorului!

 

Dr. Albu Horatiu –Presedintele Societatii Romane de Medicina Ortomoleculara. Master in Biologia Moleculara del Cancer – Centro Nacional de Investigaciones Oncologicas Madrid, Medic Specialist. Asesor Cientifico en Departamento Cientifico – Laboratorios Catálysis s.l, Madrid. Specialitati Medicina Adjuvanta si Complementara: Nutritie, Life Style (cod 31-012 OPMCA), Agenti Antioxidanti (cod 11-011 OPMCA), Terapii pt. cresterea imunitatii (cod 13-012 OPMCA), Megavitamine (cod 35-014 OPMCA), Suplimente Nutritionale (cod 38-014 OPMCA) – Clasificare O.M.S.(Legea 118/2007). Membru al Ordinului Practicienilor de Medicina Complementara / Alternativa din Romania.www.naturomedica.ro

 

Sursa: farmaciaoromoleculara.ro , oncoxin.org (foto)

Nutrition and Cancer. ISSN: 0163-5581 (Print) 1532-7914 (Online) Journal homepage: http://www.tandfonline.com/loi/hnuc20. Effect of Oncoxin Oral Solution in HER2- Overexpressing Breast Cancer. Susana Hernández-García, Verena González, Eduardo Sanz & Atanasio Pandiella.

©2020 Farmacia Ortomoleculara. Toate drepturile rezervate! Site realizat de InMotion Media.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
× WhatsApp

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.