Vitamina C intravenoasa in COVID-19 – opinia specialistilor de la Institutul Linus Pauling

Vitamina C intravenoasa in COVID-19 - opinia specialistilor de la  Institutul Linus Pauling

La Oregon State University functionează LPI – Linus Pauling Institute – organizație care deține unul dintre cele mai bine puse la punct Centre de Informații despre Micronutrienți. 

 

Vitamina C – acidul ascorbic, reprezintă în opinia unora o bună armă de luptă împotriva COVID-19. Unele rapoarte medicale din prima linie spun că vitamina C intravenoasă pentru a ajuta persoanele care suferă de această boală. 

Utilizarea vitamina C intravenoasă este veche, dar funcționează ea ore în cazurile COVID-19? Nimeni nu știe cu adevărat. Tot ce știm în momentul de față este că au debutat studii clinice pe această temă atât în China cât și în Italia. Dar oare, aceasta însemna că putem trata COVID-19 luând cantități mari de medicamente sau suplimente cu vitamina C?

Răspunsul este un categoric NU! Și aceasta pentru că, administrarea orală de vitamina C nu prezintă aceleași efecte precum dozele mari de vitamina C intravenoasă, care sunt cu totul diferite nu numai cu o altă intensitate.

Este adevărat însă că doze orale zilnice 200 – 1000mg de vitamina C, spatiate pe parcursul a 3 – 6 administrări, pot aduce beneficii în apărarea naturală antiinfecțioasă a organismului. Dacă preferați o formă naturală de vitamina vă recomandăm câte 3 – 4 linguri de Piure de Acerola.

Dacă doriți să citiți părerea actuală a specialiștilor de la Linus Pauling Institute despre terapia cu vitamina C intravenoasă în COVID-19, faceți click AICI !

Nota noastra: deoarece nu se poate predictiona cu precizie răspunsul la tratamentul medical inclusiv de terapie intensivă al persoanelor cu COVID-19, cea mai buna varianta ar fi sa evitam pe cat se poate imbolnavirea. Pana in momentul in care imunitatea efectivelor sau un vaccin vor reusi sa limiteze posibilitatea contactelor cu eventualii purtatori de SARS-Cov2, consideram ca cea mai buna varianta complementara de a tine departe COVID-19 de noi este compusa din urmatoarea interventie de lifestyle:

 

 

Echipa Farmacia Oromoleculara

Surse: debuglies.com (foto), farmaciaortomoleculara.ro , lpi.oregonstate.edu 

©2020 Farmacia Ortomoleculara. Toate drepturile rezervate! Site realizat de InMotion Media.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
× WhatsApp

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.